Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Цілі підземні міста: секретні бункери путіна вражають

Невже воно думає жити вічно?

Фото із сайту rbc.ua.

Цілі підземні міста: секретні бункери путіна вражають

Одна зі схованок у земній корі має вигляд яйця і підвішена на амортизаторах

Президент рф володимир путін набудував собі підземних палаців, де є автономне очищення повітря, автономна подача води, облаштовані медичні пункти. Про це в ефірі телемарафону розпо- вів російський опозиційний політик Геннадій Гудков. «Секретні бункери – це цілі підземні міста. Величез- на гігантська порожнеча в землі на великій глибині. З електротранспортом, бо там не находишся пішки. Підземелля розраховані на кілька десятків тисяч людей і розташовуються на глибині скельних по- рід», – каже Гудков.

Бункери, які поряд із москвою, з’єднані між собою. Там є підземне метро, пункт ведення ядерної війни на глибині 150–170 метрів.

За його словами, бункери, які поряд із москвою, з’єднані між собою. Там є підземне метро, пункт ведення ядерної війни на глибині 150–170 метрів. «На глибині 200 метрів може бути щось на кшталт бетонного такого гігантського яйця, підвішеного на амортизаторах, щоб у разі ядерного вибуху збері- гав свою функціональну здатність управління вій- ськами», – стверджує він.

«У палаці в Геленджику (на березі Чорного моря. Ред.) є укриття прямо всередині скелі. Звичайно, всі ці бункери досить укріплені, там є автономні сис- теми очищення повітря, подачі води, якісь захисні механізми, там обладнані медичні пункти, лікарні. Тобто це такі собі підземні селища, які здатні захи- стити на роки десятки тисяч людей», – додав Гудков. Справді вражає. Тим часом російський журна- ліст-розслідувач Олег Ролдугін стверджує, що пу- тін має як офіційні, так і неофіційні бункери. Вони розташовані в різних точках від москви до Уралу. І саме зараз на багатьох із них розпочались активні роботи. Недобрий сигнал.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel