Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Папа Римський розповідає про звірства бурятів та чеченців...

Цікаво, а який у Папи зв’язок із кремлем?

Фото із сайту inpoland.net.pl

Папа Римський розповідає про звірства бурятів та чеченців...

... але боїться називати ім’я путіна

Франциск в одному з останніх інтерв’ю зробив ряд цікавих заяв, зокрема щодо жорстокості загарбників в Україні. «Якщо йдеться про мученицький народ (український. – Ред.), то є хтось, хто його мучить. Коли говорю про

Україну, я говорю про жорстокість, тому що маю багато інформації про жорстокість військ, які приходять. Взагалі, найжорстокіші, мабуть, ті, хто з росії, але не виховані російськими традиціями, як-то чеченці, буряти і так далі», – сказав він.

Водночас Папа пояснив, чому… не критикує особисто путіна. «Тому що це не потрібно, це вже відомо. Люди чіпляються за деталь. Усі знають мою позицію з путіним чи без путіна, не називаючи його імені».

Цікаві заяви. Хочеться відповісти шанованому понтифіку. Буряти – буддисти, чеченці – мусульмани, росіяни – православні. Представники цих та інших народів, які прийшли в Україну зі зброєю в руках, незалежно від свого віросповідання – убивці. Бо насправді служать російській імперії, якою до речі, самі й поневолені. Не треба тут Папі когось із народів виділяти, а когось вигороджувати. Як і не треба боятись ще раз назвати ім’я путіна – фюрера цієї кривавої імперії і відданого слуги диявола. І не боятись сказати, що російська федерація має бути розвалена, бо це єдиний шлях врятувати людство від нових воєн. 

І українці це зроблять.

Василь КІТ

Читайте також: «Отець Євген Рудь  на фронті облаштував  капличку прямо у бліндажі».

Реклама Google

Telegram Channel