Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Благала не вбивати, але співмешканець силоміць викинув жінку із 7-го поверху

У суді обвинувачений заявляв, що жінка сама випала з балкона.

Фото із сайту ukr.net.

Благала не вбивати, але співмешканець силоміць викинув жінку із 7-го поверху

Зате у суді вбивця запевняв, що трагедія сталася випадково, коли вони з цивільною дружиною цілувалися на балконі...

Як пише «Вечірній Київ», жінка розбилася на смерть 24 серпня, у День Незалежності, в столичному районі Троєщина. У той вечір між 56-річним чоловіком, який був нетверезим, та його 39-літньою подругою сталася сварка. В якийсь момент він узяв жінку за ноги й перехилив через балкон. Його жертва пручалася, вона встигла схопитися обома руками за перила балкона у нижній частині дерев’яної віконної рами, але вбивця відштовхнув її руки й та полетіла донизу.

У суді обвинувачений заявляв, що жінка сама випала з балкона. Мовляв, там вони цілувалися, а потім вона сіла на парапет спиною до вулиці й перехилилася назовні…

Втім, як розповіла виданню речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець, суд спростував його версію, ґрунтуючись на доказах, наданих стороною обвинувачення, висновках експертиз і показаннях свідків.

Жертва пручалася, вона встигла схопитися обома руками за перила балкона у нижній частині дерев’яної віконної рами, але вбивця відштовхнув її руки, 
й та полетіла донизу.

З’ясувалося, що співмешканець покійної (уродженець Донеччини) часто розпускав руки. Одного разу так штовхнув свою цивільну дружину, що вона вдарилася обличчям об косяк і мала велику гематому. Жінка зізнавалася двоюрідній сестрі, що боїться його. Родичка загиблої вважала, що між сестрою та її цивільним чоловіком «любові не було, а тільки залякування».

До того ж кілька перехожих на власні очі бачили, як обвинувачений викидав жінку з балкона. А одна з місцевих жительок навіть крикнула вбивці, що той розправився з бідолашною. Вона чула, як жінка благала чоловіка не вбивати її...

Коли злочинець вийшов на вулицю, намагаючись нібито надати допомогу, його затримали очевидці події. А поліцейські, які прибули на виклик, одягли на вбивцю кайданки. 

Деснянський райсуд столиці визнав чоловіка, який раніше був засуджений за розбій, винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу), призначивши йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: vechirniy.kyiv.ua.
Telegram Channel