Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Голлівуд із нами: зірки, які підтримують Україну з першого дня війни

Оце так зіркова армія проти «руского міра»!

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Голлівуд із нами: зірки, які підтримують Україну з першого дня війни

Хтось допомагає грішми, а найсміливіші навіть приїжджають до нас

Джессіка Честейн

Американська актриса та продюсер улітку 2022 року приїхала до Києва, щоб зустрітися з Президентом Володимиром Зеленським. Джессіка Честейн також відвідала лікарню Охматдит та провела час із дітьми. Після візиту зірка написала в Instagram, що ніколи не зможе забути безневинних, які постраждали від безглуздих дій путіна.

Міла Куніс

Куніс народилась у Чернівцях та 8 років прожила в Україні. З першого дня війни вона закликала світ відреагувати на злочин росії та збирала кошти для ЗСУ. Міла разом зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українським біженцям.

Міла Куніс разом зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українським біженцям.

Шон Пенн

Американський актор у лютому 2022 року перебував в Україні. Фактично з перших днів повномасштабного вторгнення він на власні очі бачив, що таке російська агресія. Шон Пенн зняв документальний фільм про війну в Україні.

Анджеліна Джолі

Знаменитість із самого початку вторгнення стала висвітлювати тему війни в особистому блозі. Анджеліна Джолі закликала допомогти Україні та відкрила збір коштів. У березні 2022 року зірка приїхала до Львова, де поспілкувалася з медиками, місцевими чиновниками та дітьми, які потрапили під обстріл на вокзалі у Краматорську.

Ед Ширан

Британський співак у травні 2022 року представив спільну пісню з українським гуртом «Антитіла» «Сирени обірвали наш сон». На цю мить кліп набрав 15 мільйонів переглядів. Кошти, одержані від монетизації відео, Ед Ширан переказав на гуманітарну підтримку України.

Стінг

Ще один відомий британський музикант відгукнувся на біду у нашій державі. Співак заявив: він більше не виступає для російських олігархів. Також Стінг неодноразово жертвував гроші на допомогу постраждалим.

Віра Фарміга

Знаменита американська акторка з українським корінням з перших днів війни підтримує нашу країну та закликає всіх людей допомагати українцям. Зокрема, актриса опублікувала відео, на якому читає українською мовою уривок з вірша Василя Симоненка «Люди – прекрасні». Віра Фарміга публікує у соціальних мережах інформацію про перебіг подій, розповідає аудиторії, як допомагати українцям.

«Задрімати на вулиці після довгої ночі у Львові. Стільки історій, такі неймовірно стійкі люди. Я зараз удома цілий та неушкоджений. Хотів би я сказати те саме про них»

Девід та Вікторія Бекхем

Подружжя переказало до фонду UNICEF, який допомагає дітям України, мільйон фунтів стерлінгів (44,5 млн гривень). Девід ще в лютому став публікувати у соцмережах фото та відео, які транслюють ситуацію в нашій країні. Футболіст передав свою сторінку в Instagram завідувачці перинатального центру в Харкові Ірині Кондратовій, щоб жінка розповіла про роботу українських медиків в умовах вторгнення.

Лів Шрайбер

Відомий актор, режисер та сценарист приїхав на українсько-польський кордон, щоб із благодійною організацією World Central Kitchen готувати гарячі обіди для українських біженців. На своїй сторінці в Instagram актор показав, як готував борщ.

Лів Шрайбер також опублікував допис, як у підвалі свого готелю у Львові пережив три повітряні тривоги за ніч. «Задрімати на вулиці після довгої ночі у Львові. Стільки історій, такі неймовірно стійкі люди. Я зараз удома цілий та неушкоджений. Хотів би я сказати те саме про них», – додав актор і закликав усіх донатити на підтримку України.

Деніел Редкліфф

Зірка «Гаррі Поттера» продавав мантії з краватками із самого Хогвартсу. Виручені кошти актор відправив українським сім’ям, які постраждали від злочинних дій російської федерації.
Крім того, про Україну не забули Стівен Спілберг та його дружина Кейт Кепшоу, Шер, Пол Маккартні, Бенедикт Камбербетч, Кері Фукунага, Стівен Кінг, Г’ю Лорі, Арнольд Шварценеггер, Боно і U2 та багато інших зірок.

Отож, путіне і «рускій мір», тремтіть!

Реклама Google

Telegram Channel