Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Як правильно позбутися старого гаманця

Ніколи не залишайте гаманець порожнім – там має зостатися хоча б одна монета чи купюра.

Фотоколаж із сайту facedobra.com.

Як правильно позбутися старого гаманця

Коли пулярес втрачає свій зовнішній вигляд або набридає, його просто міняють на новий. А старий найчастіше відправляють у відро для сміття. Однак так чинити не варто, адже гаманці накопичують енергію господаря, що може спровокувати для нього певний негатив

Коли і як потрібно міняти портмоне

Вважається, що предмет для зберігання грошей потрібно змінювати хоча б раз на рік, щоб енергія не застоювалася, і кошти не припиняли надходити.

Однозначно покупка нового гаманця потрібна, якщо у старому з’явилася дірка, він почав рватися, зламався замок, відлетіла кнопка тощо. Так, полагодити річ можна, але не варто – енергетика для ваших грошей вже буде зіпсована.

Як стверджує сайт rbc.ua, найкращий час для покупки гаманця – на Місяць, що росте, в першій половині дня. Постарайтеся оплатити покупку без решти та не беріть дрібних грошей від продавця.

У перші години про новий пулярес нікому розповідати не варто. Сховайте його і не світіть кілька днів. Бажано зберігати його ближче до своїх особистих речей – у сумочці, кишені, рюкзаку, в крайньому разі – у шафі.

Не варто гаманець дарувати. Якщо дуже хочеться, то наповніть його грошима та попросіть в обмін віддати монетку – проведіть обряд «купівлі-продажу».

Як викинути старий

Позбуватися поношеного портмоне можна тільки в тому випадку, якщо у вас вже є нове. Просто викидати у відро для сміття не рекомендується. Перевірте його на вміст та уважно огляньте.
Якщо ваш старий гаманець приніс вам удачу, то перенесіть її в новий – покладіть їх поряд і обережно перекладіть усі гроші. І постарайтеся їх якнайшвидше витратити.

Щоб не привабити неприємності у майбутньому, старий пулярес потрібно спалити або закопати у землю. Вогонь чи земля очистять його від будь-якого негативу. Для посилення ефекту або якщо старий гаманець приніс негатив, загорніть його у чорну тканину перед утилізацією.

Важливі поради, щоб у вас водилися гроші:

► Ніколи не залишайте гаманець порожнім. Там має зостатися хоча б одна монета чи купюра. Можна зберігати спеціальну купюру, яку ви ніколи не діставатимете.

► Не варто носити у портмоне фотографії своїх близьких – це може вплинути на матеріальне становище.

► Не зберігайте гроші у рваному гаманці чи гаманці з дефектами.

► Не залишайте в капшуку сміття, чеки, візитки та інший мотлох.

► Якщо ви знайшли гроші, виграли або вам їх подарували – не зберігайте їх разом з основними. Вони можуть утримувати чужу енергетику.

► Щоб гроші завжди водилися, складайте їх лицьовою стороною назовні, а оборотною всередину.

► Різні валюти тримайте у різних кишеньках і не складайте разом.

► Поводьтеся з купюрами акуратно – не мніть, не рвіть, складайте їх спокійно в гаманець. Грошова енергія дуже чутлива.

► Усі купюри кладіть в гаманці послідовно та за номіналом.

До речі

Синоніми до слова ГАМАНЕЦЬ (вмістище для грошей): гаман, портмоне, портмонет, портмонетка, киса, пулярес, кабза, камза, калитка, калита, капшук, мошонка.

Читайте також: «Вози на зупинках і туалет на дорозі: на Волині побешкетували на Щедрий вечір (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel