Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Тю, а я подумала, що  з попередньою помирився. Вони такі схожі»

«Святе» місце порожнім не буває: Світлана Готочкіна стане третьою дружиною популярного актора?

Фото з інстаграм-сторінки Тараса ЦИМБАЛЮКА.

«Тю, а я подумала, що з попередньою помирився. Вони такі схожі»

Нова дівчина зірки серіалу «Спіймати Кайдаша», 33-річного актора Тараса Цимбалюка, українська бізнесвумен Світлана Готочкіна поділилася в мережі романтичними фото і відео

Світлана розмістила атмосферний чорно-білий ролик, знятий під час спільної прогулянки з відомим бойфрендом. У відео Готочкіна та Цимбалюк щиро усміхаються, а потім Тарас палко цілує свою обраницю.

Фани побажали Тарасові щастя у цих стосунках.

Шанувальники артиста зазначили, що його нова дівчина чимось схожа на колишню дружину, візажистку Тіну Антоненко. Водночас фани побажали Тарасові щастя у цих стосунках.

«Чи надовго… якісь вони всі на одне обличчя, його обраниці», «Тю, а я подумала, що з попередньою помирився. Вони такі схожі. Ну нехай будуть щасливі!», «Дуже схожа з попередньою», – пишуть користувачі у коментарях.

 

Зазначимо, що на початку повномасштабного вторгнення Тарас Цимбалюк розлучився зі своєю другою дружиною, стилісткою Тіною Антоненко. Ще у серпні артист ділився, що дуже болісно переживає розрив із Тіною і не шукає нових стосунків.

А вже 17 грудня своє 33-річчя він святкував у ресторані із бізнесвумен Світланою Готочкіною. Чітке фото з нею тоді він не став викладати, але показав подарунки в Instagram. Дівчина презентувала Цимбалюку торт у формі камери, статуетки «Оскара» та кінострічки. А тепер вони вже обоє виклали спільні фото і відео. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel