Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Летять ракети, міни, нема світла... А ми – пишемо про Любов!

Любов сильніша за війну!

Фотоколаж із сайту pngwing.com.

Летять ракети, міни, нема світла... А ми – пишемо про Любов!

Бо саме вона рухає наших захисників  і захисниць на фронті стояти до останнього, щоб ворог не зайшов у їхній дім,  не зруйнував їхнього сімейного щастя, не убив кохання. ЛЮБОВ рухає берегти свою країну  і свою ЛЮБОВ...

Отож на зло всім путіним і на славу її Величності Любові-Коханню сьогодні ми оголошуємо конкурс коротких ліричних оповідань. Бо, переконані, кожен із нас має у своєму серці історії, які це серце змушують битися по-особливому. А передані щирі почуття випромінюють та-а-ку позитивну енергетику. Тож поділіться зі світом емоціями! Любов сильніша за війну! 

Найкращі оповідання будуть опубліковані в нашому виданні «Так ніхто не кохав», а їхні автори отримають від редакції подарунки.

Ваша історія має розпочинатися або закінчуватися словами: «Обійми мене, обійми мене, обійми... / Твоя весна прийде нехай».

Обсяг оповідання – до 2 друкованих сторінок формату А4 шрифтом 14 (або до 4500 символів).

Ваші історії приймаються до 28 січня 2023 року на адресу: Газета «Так ніхто не кохав», 43016, вул. Ковельська, 2, м. Луцьк Волинської області (або на електронну – [email protected]).

Найкращі оповідання будуть опубліковані в нашому виданні «Так ніхто не кохав», а їхні автори отримають від редакції подарунки. А ще раді були б почути від вас адреси, про які просто і велично кажуть: «Тут живе справжня Любов».

Творімо газету разом!!! 

Читайте також: «Вози на зупинках і туалет на дорозі: на Волині побешкетували на Щедрий вечір (Фото)».

Telegram Channel