Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Пеле: «Я навіть не уявляю, скільки у мене всього дітей» (Відео)

Марсії Сібель Аокі Пеле присвячував свої останні в житті душевні пости, де постійно наголошував: «Я тебе кохаю».

Фото із сайту indiatvnews.com.

Пеле: «Я навіть не уявляю, скільки у мене всього дітей» (Відео)

Серце Короля футболу – Пеле, який єдиний із усіх футболістів на планеті тричі ставав чемпіоном світу (1958, 1962, 1970), зупинилося у віці 82 роки. Але мало хто знає, що Едсон Арантіс ду Насіменту ще й тричі офіційно одружувався

Пеле був великим романтиком та улюбленцем жінок. «Я знаю, що Бог існує, тому що є любов. Моя порада: ніколи не переставайте любити. Живіть повноцінно. Частіше кажіть: «Кохаю тебе». Я хочу подякувати своїй дружині Марсії за кожен день, проведений разом», – писав бразилець у соціальній мережі.

Офіційно у нього було три шлюби та семеро нащадків. У 26 років футболіст одружився з Роземері дос Рейс Шолбі, яка подарувала Пеле трьох дітей – сина Едсона, дочок Келлі Крістіну та Женніфер.

Едсон-молодший теж став футболістом (був воротарем у «Сантосі», де зіркових висот досяг його тато), але помітного успіху не мав. Кар’єру завершив у 29 літ, займався тренерською роботою, але пустився берега. Отримав 33 роки позбавлення волі за відмивання грошей з торгівлі наркотиками. Пізніше справу переглянули і термін зменшили. Як стверджує tribuna.com, з 2019-го Едсона перевели на відкритий режим відбуття покарання...

Другою дружиною Пеле стала Ассирія Лемос Сейшас, яка захоплювалася музикою та психологією. У цьому шлюбі народилися близнюки Жошуа (теж був у «Сантосі», але особливого успіху не досягнув) і Селеста. Причиною розлучення стали романи чоловіка. Щоправда, сам Пеле стверджував, що він не приховував свої інтрижки і не обманював дружин: «Я ніколи не брехав».

Крім дітей, народжених у двох шлюбах, у зірки світового футболу є ще двоє позашлюбних спадкоємців, яких він визнав. Донька Флавія від зустрічі з журналісткою і ще одна донька, Сандра, від хатньої робітниці. Але навіть у такій тонкій темі футболіст жартував: «Я навіть не уявляю, скільки у мене всього дітей».

Пеле стверджував, що він не приховував свої інтрижки і не обманював дружин: «Я ніколи не брехав».

У 75-літньому віці Пеле пішов під вінець із на 25 років молодшою бізнес­вумен – бразилійкою японського походження Марсією Сібель Аокі, хоч до одруження вони вже кілька років проживали разом. Пеле та Аокі познайомилися ще в 1980-х на вечірці у Нью-Йорку. Проте роман між ними спалахнув лише тоді, коли доля знову звела їх у Сан-Паулу. Вони виявилися сусідами та випадково зіштовхнулися в ліфті. Саме Марсії Пеле присвячував свої останні в житті душевні пости, де постійно наголошував: «Я тебе кохаю».

За даними різних опитувань, у 1970 роки про Пеле знали навіть у найглухіших куточках світу 95 людей зі 100. Під час турне «Сантоса» Африкою Король футболу зміг зупинити громадянську війну в Нігерії. Армія та повстанці на 48 годин припинили вогонь, щоб усі змогли подивитися на геніального бразильця. Ба більше – любов африканців до футболіста була настільки сильною, що противники разом прийшли на стадіон на гру «Сантоса» і збірної Нігерії.

«Роки проходять, але мало що змінюється. Трагедії, які ми вже пережили, повинні були навчити нас будувати мир у світі. Я все ще маю велику надію та віру в Бога, але моє серце засмучене новиною про чергову війну. Висловлюю свою солідарність народові України. Я молюся, просячи Бога, щоб панував мир, свобода і любов», – написав Пеле 24 лютого, в день повномасштабного російського вторгнення в нашу країну.

Ірина КОЗЮПА.

Читайте також на volyn.com.ua: «Перший у світі чоловік... народив дитину».

Реклама Google

Telegram Channel