Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Знущалися чотири місяці: молодики на Рівненщині вимагали неіснуючі борги

І на асфальті серед міста повалялися, і щонайменше 60 діб спробують арештантського хліба...

Фото із сайту rv.npu.gov.ua.

Знущалися чотири місяці: молодики на Рівненщині вимагали неіснуючі борги

Поліцейські Рівненщини спільно із працівниками СБУ регіону викрили та затримали на гарячому під час вимагання грошей у 18-літнього дубенчанина двох місцевих жителів

Правоохоронці встановили, що з кінця серпня минулого року 21-літні жителі Дубна за попередньою змовою із іншими поки що не встановленими особами регулярно вимагали гроші. Так, поблизу місцевої водойми мисливською рушницею нанесли потерпілому удар в коліно, а потому — декілька ударів руками по обличчю. Крім того, безпідставно пред’явили останньому вимогу передати їм 5 тисяч гривень. У разі відмови погрожували фізичною розправою.

Наступного разу силоміць помістили його до автомобіля Renault, завезли в лісопосадку, погрожували пістолетом і ножем, били ногами та руками по обличчю і тулубу, вимагаючи та збільшивши цього разу суму до 7 тисяч гривень.
Через деякий час знову нагадали про «заборговані» кошти, завдавши тілесних ушкоджень потерпілому, який під час чергових погроз віддав одному зі зловмисників 1500 гривень. Після чотиримісячних знущань дубенчанин на початку цього року звернувся до правоохоронних органів.

Cиломіць помістили його до автомобіля Renault, завезли в лісопосадку, погрожували пістолетом і ножем, били ногами та руками по обличчю і тулубу.

7 березня під час чергової передачі коштів у сумі 4800 гривень поліцейські затримали вимагачів у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час особистого обшуку в одного із них вилучили кошти, отримані злочинним шляхом.9 березня суд арештував підозрюваних на 60 діб без права внесення застави. Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Читайте також: «Шок: українці досі їздять до москви через Львів»

Telegram Channel