Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Морально тиснути і вибивати гроші»

За словами alyona alyona, працюючи колектором навчилася з холодним розумом реагувати на словесні перепалки.

Фото із сайту nrcu.gov.va.

«Морально тиснути і вибивати гроші»

32-річна українська реп-виконавиця аlyona alyona мала чимало різних робіт до того, як знайшла себе в музиці

З 15 років вона підробляла продавчинею на ринку, касиром, колектором, прибиральницею. Маючи дві освіти, чотири роки працювала вихователькою в дитсадку «Теремок» у селищі Баришівка на Київщині, а також була завідувачкою дитсадка в селі Дернівка біля столиці.

Вчиш правила і законодавство, яке не можна порушувати – погрожувати вбивством, наприклад.

Однак однією з найскладніших своїх професій вона вважає роботу у колекторській компанії. Дівчині тоді був лише 21 рік. «Ти проходиш серйозну співбесіду, вчиш правила і законодавство, яке не можна порушувати – погрожувати вбивством, наприклад. Ти працюєш в цих рамках і далі просто телефонуєш, вчишся стояти на своєму. За перший місяць роботи я з 20 працівників посідала сьоме місце за успіхом», – поділилася артистка нюансами непростої професії на шоу «Тихий вечір з Оленою Кравець».

За словами alyona alyona, працюючи колектором навчилася багато чого, зокрема – з холодним розумом реагувати на словесні перепалки. «Ця робота вчить холодним контактам, вчить тебе бути іншою людиною, говорити заготовленими текстами, морально давити і вибивати борги. Якщо мене за день сорок разів не посилали на три літери, то це ще був дуже лайтовий деньок», – додала зірка. 

Василина СМЕТАНА.

Реклама Google

Telegram Channel