Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
«Жить буду в СССР. Уверен на 100 %»

В частини українців великі негаразди зі світобаченням.

Фото із сайту ukr.net.

«Жить буду в СССР. Уверен на 100 %»

Мешканця Червонограда Львівської області засудили за прапор з комуністичною символікою на балконі. 61-літньому чоловікові дали 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна

Як повідомили в обласній прокуратурі, правоохоронці довели в суді, що у лютому 2022 року, перед початком повномасштабного вторгнення росії, засуджений вивісив на балконі своєї квартири прапор з комуністичною символікою. А під час обшуків у його квартирі та гаражі правоохоронці вилучили «коктейлі Молотова», обріз рушниці, незареєстровану мисливську зброю, патрони до гладкоствольної та нарізної бойової зброї. Окрім цього, у чоловіка також знайшли зразки форми правоохоронних органів, комуністичну та проросійську символіку, журнали з пропагандою «рускава міра» (листівки з написами: «Коротко о себе: Гражданин СССР. Родился в СССР. Сейчас в оккупации. Жить буду в СССР. Уверен на 100 %»), а також ножі та різні спецзасоби, зокрема кайданки, електрошокер.

Справу розглянув суд та визнав винним місцевого мешканця у незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, а також публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму.

Справу розглянув суд та визнав винним місцевого мешканця у незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, а також публічному використанні символіки комуністичного тоталітарного режиму. Його засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Читайте також: «Серп і молот: рівненська викладачка поширювала пости із символікою СРСР»

Реклама Google

Telegram Channel