Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Після 33 років у шлюбі: Оксана Білозір розлучилася з чоловіком Романом Недзельським

«Тому, що сталося, в душі я навіть рада, переді мною ти нічим не завинив...» – співала в пісні «Кафе» після першого розлучення Оксана Білозір. Що виконає зараз?

Фото із сайту ukr.net.

Після 33 років у шлюбі: Оксана Білозір розлучилася з чоловіком Романом Недзельським

Ініціатором розриву стосунків стала саме співачка 

Про несподіване і сенсаційне розлучення розповів колишній чоловік співачки, ексдиректор Палацу «Україна», а зараз військовослужбовець – 55-річний Роман Недзельський. За його словами, він дізнався про такий крок дружини після того, як отримав «повістку в суд». 

«Було все банально. Я отримав повістку в суд, і нас розвели. Оскільки я в армії, то не міг прийти на судове засідання, тому мене три рази не було. Нас автоматично розлучили, – розповів Недзельський. – Я був проти цього. Сьогодні ми вже офіційно не є подружжям».

Ексчоловік артистки зізнався, що у них «торік усе було нормально», але зараз вони не спілкуються. 

У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім’ї.

«Я служу. Мене вже більше року немає вдома. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім’ї. Я, до речі, один із тих військових психологів, який заспокоював інших, але в той час я знав, що в мене така сама ситуація. Немає чим хвалитися», – заявив Недзельський.

Нагадаємо, Оксана Білозір – 65-річна українська артистка, громадська і політична діячка. Двічі була заміжня: першим чоловіком артистки був композитор Ігор Білозір. У цьому шлюбі у пари народився син Андрій. У шлюбі з Романом Недзельським виконавиця народила другу дитину – сина Ярослава. Також колишнє подружжя має двох онучок. 

P.S. «Почнемо з того, що тут ніякої сенсації немає і мені смішно з цього, – розповіла свою версію подій виданню Obozrevatel Оксана Білозір. – Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я мешкала разом із його мамою і з нашим сином, а колишній уже чоловік проживав у нашому спільному будинку на

Дніпрі... Скажу так: Роман для мене прекрасний і надійний друг. Ми спілкуємося, діти його люблять, внуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше приватне і наше особисте».

Лія ЛІС.

Читайте також: «У луцькому виші обрали найкрасивішу студентку (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel