Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Поради для справжніх господинь в одному абзаці

Корисні поради!

Фото radiotrek.rv.ua.

Поради для справжніх господинь в одному абзаці

Візьміть до уваги корисні рекомендаціії

  • У теплу пору року не обійтися без крижаних кубиків для охолодження напоїв. Лід, який подають у ресторанах, зазвичай чистий і прозорий. А вдома кубики чомусь виходять мутні і білі? Це легко виправити: спочатку закип'ятіть воду (можна навіть двічі), дайте їй відстоятись і тільки тоді наливайте у форму – отримаєте гарні прозорі крижинки.
  • Не тримайте ножі разом із ложками й виделками. У такій «компанії» вони швидко затупляються. Хорошим варіантом зберігання ріжучого інструменту може стати магнітна дошка на стіні або спеціальна підставка.

Позбутися неприємного запаху в холодильнику допоможе вологе прибирання з оцтом.

  • Багато хто полюбляє варити каву в турці, та з часом її стінки вкриває неприємний коричневий наліт. Щоб позбутися його, прокип’ятіть воду зі скибочкою лимона впродовж кількох хвилин.
  • Немає фільтра? Є паперовий рушничок! Він допоможе відфільтрувати каву чи трав'яний настій. Усе зайве залишиться на папері й не потрапить у напій.
  • Очищена картопля швидко темніє, аби запобігти цьому, її кладуть у холодну воду. Однак зберігати так упродовж тривалого часу не варто, бо у воді бульба частково втрачає крохмаль і вітамін С, стає твердішою і погано розварюється.
  • Позбутися неприємного запаху в холодильнику допоможе вологе прибирання з оцтом. Протріть усі стінки й полички ганчіркою чи губкою, змоченою в оцтовому розчині. Для підсилення ефекту можна додатково залишити в холодильнику склянку з оцтом на кілька годин.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel