Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
«Залізний генерал» поділився рідкісними фото зі своєю дружиною

Справді, вони так схожі між собою.

Фото з фейсбук-сторінки Валерія Залужного.

«Залізний генерал» поділився рідкісними фото зі своєю дружиною

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний украй рідко говорить про своє особисте життя. Відомо лише, що він уже протягом багатьох років одружений та має двох доньок

Цими днями в мережі з’явились нові фото «залізного генерала» із дружиною Оленою. Пара виглядає на світлинах дуже гармонійно, впадає в око, що чоловік та дружина також дуже схожі між собою.

24 липня 2022 року – день, коли Залужний дозволив собі винести на публіку трохи особистого. Тоді на своїй сторінці у Facebook опублікував пост, який присвятив своїй обраниці. У ньому він лаконічно привітав дружину з днем народження і освідчився їй у коханні.

Пара виглядає на світлинах дуже гармонійно, впадає в око, що чоловік та дружина також дуже схожі між собою.

Не так давно в інтерв’ю Дмитру Комарову для його проєкту про війну «Рік. За кадром» Валерій Залужний розповідав, що від 2014-го дуже рідко бачить своїх близьких: «Родина мене від 2014 року майже не бачила. Я розповідав, не пам’ятаю кому… А, скажу, головнокомандувачу збройних сил Америки. Кажу, я влітку, в липні 2014 року, поїхав. Повернувся через три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся через дев’ять місяців. Вони мене не бачили», – розповідав очільник ЗСУ. Він додав, що рідні вже звикли до такого графіка і з розумінням ставляться до його роботи.

Зазначимо, що старша донька Головнокомандувача Збройних сил України – військова і служить у Київському гарнізоні, а молодша в Одесі навчається на медичному факультеті і буде лікарем.

Читайте також: «Волинянка Ольга Подвернюк у свої 82 роки пече хліб для захисників України»

Реклама Google

Telegram Channel