Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
«На гражданці відчув себе дискомфортно», - відомий танцюрист захищає Україну

«Живіть, радійте життю, любі українці, але не забувайте, яку ціну за це заплатили й платять ті, хто цінує ваше життя більше за своє.»

Фото із сайту unian.ua.

«На гражданці відчув себе дискомфортно», - відомий танцюрист захищає Україну

Знаменитий хореограф уперше за довгий час вийшов на зв'язок

Колишній чоловік співачки Ірини Білик, знаний український танцюрист Дмитро Дікусар наприкінці лютого 2022 року вирішив, що піде на фронт відстоювати незалежність України. З цього часу він рідко з'являється у соціальних мережах, змушуючи нервувати своїх шанувальників. І ось після перерви у пів року, артист вийшов на зв'язок з фанатами, розповівши, що зовсім нещодавно побував удома і нарешті обійняв рідних людей. Щоправда, можливість відпочити від війни пов’язана із хворобою: Дмитро потрапив до медзакладу через ангіну і тому кілька тижнів провів на лікарняному.

При цьому воїн зізнався, що після року служби відчув себе некомфортно під час позаармійського життя. «Нещодавно було звільнення на певний час. Уперше за рік обійняв рідних і подякував Богу за це. Якщо відверто, на гражданці відчув себе дискомфортно. Повернувся на службу. Живіть, радійте життю, любі українці, але не забувайте, яку ціну за це заплатили й платять ті, хто цінує ваше життя більше за своє. І дякую, що невтомно допомагаєте Збройним силам! Без вас, любі, ми не дочекалися б обіцяного озброєння», – написав Дмитро Дікусар у соціальній мережі. Під його дописом з’явилось багато коментарів: українці переважно дякували знаменитості за те, що захищає Україну.

Читайте також: «Військові налаштовані позитивно»: Зеленський підтвердив початок контрнаступу.

Реклама Google

Telegram Channel