Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Жінка перестала соромитися своєї бороди і більше не голиться

Женнев’єв Ваянкур із сином.

. Фото – instagram.com/beardedladyg.

Жінка перестала соромитися своєї бороди і більше не голиться

Пані, народивши свого біологічного сина, кинула виклик медикам, які сказали, що вона ніколи не завагітніє

Женнев’єв Ваянкур із Канади зрозуміла, що щось не так, десь у 18 років, бо до того часу в неї так і не з’явився менструальний цикл. А волосся почало рости на обличчі ще у 14. Про це пише dailystar.co.uk.

Ця хвороба називається синдром полікістозних яєчників (СПКЯ). Зараз жінці 39. 

«Після 18 літ у мене було, можливо, один чи два менструальні цикли на рік, а в деякі роки взагалі не було жодного. Я завжди була дитиною з густішим волоссям на тілі, ніж в інших, і вже в підлітковому віці на моєму обличчі почали з’являтись темні бакенбарди та вуса», – розповідає жінка.

Спочатку вона боролася зі своїми дивними симптомами, а потім плюнула і змогла прийняти себе такою, як є. Звичайно, час від часу вона зазнає насмішок, але навчилася просто не звертати на це уваги. Зрештою Женнев’єв навіть зустріла свою другу половинку – Марті Робітайла, з яким познайомилася на побаченні наосліп у 2007-му. Через три роки вони одружилися і нині живуть як друзі та разом виховують своїх дітей.

Їх у них двоє: 18-літня Емма, для якої Женнев’єв прийомна мама, та 4-річний Дункан, якого вона, попри все, виносила сама. «Коли мені вперше поставили діагноз, лікар сказав, що я, мабуть, не зможу зачати дитину. Це розбило мені серце і переслідувало протягом більшої частини мого дорослого життя, тому що я завжди хотіла бути мамою. Кожна пропущена менструація, невдала спроба чи викидень багато років посилювали страх не стати матір’ю. Я хотіла б, щоб лікарі перестали говорити такі речі пацієнтам із СПКЯ, бо це більше неправда і позбавляє нас надії. Мені було важко дочекатися здорової вагітності, але врешті-решт у мене народився син!» – поділилася вона.

Своїм прикладом Женнев’єв хоче надихнути жінок зі СПКЯ. Зараз вона працює тренером для тих, хто має схожі проблеми. І вже два роки, як не голиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel