Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Сутенер визнав, що хотів,  аби рівнянка стала «жрицею кохання»

Роботу майбутню волинянин нахвалював.

Фото із сайту rivnepost.rv.ua.

Сутенер визнав, що хотів, аби рівнянка стала «жрицею кохання»

І не в Україні, а в Польщі

Рівненський суд виніс вирок нововолинцю, який вербував мешканку Рівного для заняття проституцією за Бугом. Крім того, судили його також за зберігання дитячої порнографії

Чоловік відбувся двома роками іспитового терміну. Як ідеться у вироку Рівненського міського суду, з дівчиною він спілкувався онлайн та по телефону. Відомо, що вона в той час перебувала у скрутному матеріальному становищі та потребувала грошей. Чоловік запропонував їй виїхати в Польщу і надавати секс-послуги за гроші. При цьому обіцяв, що в неї буде висока зарплата, гідні умови проживання та харчування, а також що будуть дотримуватись її права та інтереси.

Чоловік на власному автомобілі мав відвезти її за кордон, але в пункті пропуску «Устилуг» його затримали.

Під час обшуку в ноутбуці підозрюваного, який він узяв із собою у поїздку, правоохоронці знайшли відео та фото з дитячою порнографією. Тож інкримінували йому порушення одразу двох статей Кримінального кодексу: ч. 1 ст. 149 ККУ (торгівля людьми) та ч. 1 ст. 301-1 ККУ (отримання доступу до дитячої порнографії). Йому загрожувало до восьми років тюрми. На судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав. Суддя визнала його винуватість, але від відбування покарання у в’язниці звільнила, обмежившись двома роками іспитового терміну. Крім того, протягом трьох років йому буде заборонено займатись діяльністю, пов’язаною з навчанням, вихованням та дозвіллям дітей. За проведені експертизи він повинен сплатити понад 8 тисяч гривень. Ноутбук конфіскували у дохід держави. Поки що вирок законної сили не набрав, й можна подавати апеляцію.

Читайте також: На Рівненщині суд виніс вирок поліцейському за постанови на невинних людей.

Реклама Google

Telegram Channel