Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Колишній одеський військком передає нам всім палкий привіт

«Місцезнаходження підозрюваного уточнюється».

Фото із сайту pravda.com.ua.

Колишній одеський військком передає нам всім палкий привіт

«Шукайте вітра в полі!»

Хто в країні Україна має гроші – той може все. Так довго мусолили тему багатства одеського військкома Євгена Борисова, що він мав море часу придумати, як залягти на дно.

Переконані, скількох митників він «відмазав» від повісток, що вони могли його перевезти за кордон навіть на підводному човні. Прямо в Іспанію – до жінки і тещі. Звісно, вибачте за «нездоровий сарказм». Адже наші доблесні борці з корупцією обов’язково його знайдуть, заарештують, звісно, цивілізовано, по-європейському – за умови внести заставу у мільйон гривень (хоч, підозрюємо, він має сотні мільйонів).

Так от: колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування Євгену Борисову повідомили про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби.

«Сьогодні правоохоронці доповіли мені про ситуацію з колишнім одеським військкомом. Йому повідомлено про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби, – заявив учора Президент України Володимир Зеленський, який раніше на засіданні Ставки доручив головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звільнити військкома. – Логічно, що самим лише звільненням ця історія не мала завершитися. Державне бюро розслідувань та Офіс генерального прокурора продовжують необхідні слідчі та процесуальні дії. Усі деталі, які можна оприлюднити, правоохоронці обов’язково представлять суспільству».

Тим часом ДБР повідомляє, що Євгену Борисову повідомили про підозру, йому загрожує покарання до 10 років позбавлення волі. Водночас зазначається, що «місцезнаходження підозрюваного уточнюється».

Оце і є найцікавіше! «Шукайте вітра в полі!»

Лише нагадаємо, що в розслідуванні «Української правди» – «Батальйон Іспанія»  –повідомлялося, що родина начальника одеського обласного військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів.

Державне бюро розслідувань порушило провадження щодо фактів зловживань Борисова, а НАЗК склало обґрунтований висновок щодо незаконного збагачення Борисова на суму 188 мільйонів гривень.

Читайте також:

= «Покритикував Зеленського – і втратив посаду посла»;

= «Демобілізований Луценко поставив перед владою питання: «У чому винен Порошенко?»;

= «На Волині поліція з’ясовує, чому жителька Горохова замість басейну приймає «сонячні ванни»;

= «Поставили в храмах скриньки для пожертв і збирають 33 мільйони».

Реклама Google

Telegram Channel