Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
«Я розбудив усіх домашніх своїм страшним виттям…»

Уже 9 років Костянтин Грубич несе важкий хрест батька, який поховав дитину...

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

«Я розбудив усіх домашніх своїм страшним виттям…»

«Найбільше з нещасть»: телеведучий Костянтин Грубич розповів про сімейну трагедію – загибель доньки: 17-літню Олю збила машина і водій утік із місця події

Телеведучий Костянтин Грубич поділився з аудиторію своїм болем 12 липня, в день, коли все сталось 9 років тому. «12 липня – єдиний день, коли я про цю нашу сімейну трагедію з передчасним відходом Олюні нагадую всім, хто 9 років тому хвилювався, вірив, допомагав, молився. Бо це той день, коли з лікарні о 5-й ранку були неприйняті дзвінки, а о 6-й я все ж таки взяв лиху трубку і розбудив усіх домашніх своїм виттям, якого ніхто і ніколи до цієї миті від мене не чув…» – написав телеведучий у соцмережі.

Він сказав, що Оля була дивовижно гарна і внутрішньо, і зовнішньо, його донька хотіла бути соціальною працівницею, щоб допомагати немічним людям. «А якщо наша зі Світланкою молодша донька щось вирішила, то вже далі її зупинити практично нереально», – написав Грубич.

Костя зізнався, що його родина досі нічого не знає про вбивцю. «У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду від самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і що він напевно – найкращий суддя», – зазначив телеведучий.

Він додав, що поділився цією історією, аби сказати багатьом батькам, які пережили своїх дітей, що на їхню долю випало найбільше з можливих нещасть, адже роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька. Тому Костянтин Грубич порадив не плекати ілюзій на порятунок у часі. «Натомість максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте потугу)… Лише не крайте собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті, – сказав він та додав: – Таких поламаних долею калік, які втратили дітей, зараз в Україні, на жаль, тисячі. Тож нам треба встояти на ногах і жити далі – заради загиблих також. Віримо, що вони там, нагорі, готують для нас найкращі місця».

Нагадаємо, що 17-літня донька Кості Ольга загинула внаслідок нещасного випадку улітку 2014 року. Причиною смерті стали тяжкі травми, які вона отримала при аварії. Дівчину збила автівка і зникла з місця ДТП. Оля боролася за своє життя майже три тижні, перебуваючи в комі.

У Кості Грубича є ще двоє дітей: 25-річний син Ярослав та 26-річна донька Владислава. Вони зараз опора і підтримка для родини.

Реклама Google

Telegram Channel