Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Навіть у пащі кита ніколи не здавайтесь!

Про таких, як Майкл Паккард, кажуть у народі: народився в сорочці!

Фотоколаж із сайту wgoqatar.com.

Навіть у пащі кита ніколи не здавайтесь!

Американець Майкл Паккард розповів дивовижну історію своєї «смерті» і порятунку

У червні 2021 року в Провінстауні (штат Массачусетс) у пошуках лобстерів Майкл пірнув з аквалангом і почав опускатися на дно, під час занурення в нього щось врізалось, «як товарний потяг». Після цього все почорніло, а його першою думкою у цей момент стала згадка про дружину та їхніх двох синів.

«І вода просто мчала, мчала навколо мене і була чорною. Я відчував тиск на все своє тіло. І я просто рухався по воді з неймовірною швидкістю. Подумав: «Що за фігня?!». І одразу зрозумів, що перебуваю у пащі молодого кита, адже не відчував гострих зубів і болю. Перша думка, що я скоро помру... Як будуть мої сини, дружина?.. Я міг задихнутися, хоч був в акваланзі, і потонути, якби вчасно не дістав свій регулятор і почав ним бити кита», – зазначив Паккард.

Тварина, а це був горбатий кит, відчула дискомфорт і виплюнула американця. «Мене просто підкинуло у повітря, і я приземлився у воді, товариш підплив і підібрав мене на човен. Думаю, я був у пастці кита близько 30–40 секунд», – каже Майкл.

Після цього постраждалий потрапив до лікарні, працівників якої дуже вразила його історія. Одна з медсестер навіть прийшла із записником і попросила Майкла назвати лотерейні номери. На удачу! Адже, кажуть, що такий випадок порятунку оцінюється десь один на трильйон.

Реклама Google

Telegram Channel