Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У надувних церквах благословлятимуть убивць та ґвалтівників прямо на фронті

Такий вигляд мають пересувні молитовні доми сатани путіна.

Фото із сайту 1news.com.ua.

У надувних церквах благословлятимуть убивць та ґвалтівників прямо на фронті

У росії розроблена спеціальна машина з військово-польовим храмом для окупаційних військ в Україні

Розробку, представлену російською православною церквою, було продемонстровано… ні, не на виставці церковних виробів, а на військовому форумі «Армія-2023». Повідомляють, що цю машину планують використовувати на загарбаних українських землях. Це намет 4 на 4 метри, який може вмістити взвод солдатів.

За словами московських попів, «цю машину можна розгорнути, надути, використати, згорнути і відправити далі». «Якщо врахувати, що дві людини збирають, і всі ікони розвісити, до 10 хвилин можна її розгорнути, накачати. Складати трохи довше – хвилин 15», – розповів ієрей Борис Гришин. Він також зазначив, що машина оснащена холодильником, душем, умивальником, біотуалетом та двома спальними місцями, одне з яких призначене для водія, а друге – для священника.

Це намет 4 на 4 метри, який може вмістити взвод солдатів.

Зразу видно, що люди в рясах, які представляють ідеологічну частину російської державної машини, – це вища каста, бо вони не можуть ходити до вітру разом зі звичайними терористами, їм треба особистий туалет.

Але найбільше шокує, що в Україні ще тисячі парафій і мільйони віруючих так званої української православної церкви московського патріархату і досі перебувають у лоні рпц замість того, щоб перейти до канонічної Православної церкви України, яка отримала Томос про незалежність. Які звірства ще потрібні, аби порвати із гидким рускім міром і рпц як його невід’ємною і важливою частиною?

Василь КІТ.

Читайте також: Бойовий безпілотник атакував центр москви: пошкоджено «Експоцентр» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel