Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Горохівські травматологи поставили  на ноги 77-річного пацієнта після важкого перелому шийки стегна (Фото)

«77-річний Феодосій Роюк тепер знову козак», – кажуть Богдан Босий (ліворуч) і Анатолій Шекета.

Фото Романа ЯКОБЧУКА.

Горохівські травматологи поставили на ноги 77-річного пацієнта після важкого перелому шийки стегна (Фото)

Уже давно вся Волинь знає, що в горохівській травматології, як у славного професійного роду, хорошим лікарям немає переводу. Колеги найперше цінують одні в одних фаховість. Нарівні з досвідом та освіченістю невеликий колектив, очолюваний Анатолієм Шекетою, дорожить людяністю та порядністю. А сьогодні, за доброю традицією, працівники травматологічного відділення через газету «Волинь» адресують найщиріші вітання із 30-річчям своєму наймолодшому колезі – лікарю-ординатору травматологічного відділення КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» Богданові Босому

– Богдан Борисович працює з нами з 2021 року, але знали ми його ще тоді, коли він був студентом, – розповідає Анатолій Шекета.

 

 

Мені ж на журналістській дорозі протяжністю в 24 роки багато хорошого доводилося чути про батьків іменинника. У Раїси і Бориса Босих усі три сини – як соколи. Найстарший Тарас і середульший Богдан свого часу закінчили Буковинський державний медичний університет. Тарас Борисович нині впевнено здобуває авторитет на посаді завідувача травматологічного відділення КП «Володимирське територіальне об’єднання», а наймолодший Степан Босий облюбував собі професію журналіста і йде до своїх професійних вершин, навчаючись на факультеті журналістики у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Словом, було в кого вдатися хлопцям наполегливістю, чемністю, інтелігентністю, якщо знати, що Раїса Трохимівна працює вчителькою української мови і літератури в Журавниківській гімназії і передусім навчає своїх учнів найголовнішої науки – бути хорошими людьми, а Бориса Степановича вся довколишня округа знає як досвідченого фахівця ветеринарії. Звісно, перші вітання зі знаковою життєвою датою Богдан Борисович, як і годиться, почув від своїх найдорожчих, а відтак поспішив на роботу.

Прогнози медиків були невтішними, зважаючи ще й на поважний вік пацієнта, однак гору взяли віра лікарів у можливість зробити неможливе, поєднання досвіду, зрілості й молодості на одному лікарському посту. 

Довелося бачити на власні очі з операційного столу, як працюють, радяться, рятують горохівські травматологи Анатолій Шекета, Роман Якобчук і Богдан Босий. І якщо вже й судилося було мені зламати ногу, то дякувала Богові, що потрапила для зцілення в золоті руки цієї команди. До слова, цими днями вона повернула до повноцінного життя 77-річного горохівчанина Феодосія Андрійовича Роюка. Чоловік потрапив у лікарню з важкою травмою – переломом шийки стегна.

 

 Прогнози медиків були невтішними, зважаючи ще й на поважний вік пацієнта, однак гору взяли віра лікарів у можливість зробити неможливе, поєднання досвіду, зрілості й молодості на одному лікарському посту. І професійне диво таки сталося: пан Феодосій пішов собі додому, не шкодуючи слів вдячності працівникам горохівської травматології.

Отож, шановний Богдане Борисовичу, колектив працівників травматологічного відділення КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» шле Вам щирі вітання з іменинами. Ваші колеги, друзі, пацієнти бажають вам успіхів у роботі, яку Ви любите всім серцем.

Нехай міцним буде здоров’я, гарним настрій і на всіх життєвих стежинах нехай супроводжує удача. У Вас попереду – довга професійна дорога, Ви пройдете її гідно, бо дорожите честю чоловіка, мудрістю інтелігента, людською вдячністю, колективізмом і дружбою. А ще зичимо Вам кохання й хочемо якнайшвидше побажати сімейного щастя на Вашому весіллі в переможній Україні! Віримо, що так і буде! Шануймося, бо ми того варті!
Хай здійсняться всі ці чудові побажання! 

Читайте також: «На Волині вандали підпалили Будятичівську чудотворну ікону Божої Матері».

Реклама Google

Telegram Channel