Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Екснардеп Ляшко має на фронті... персонального охоронця

Про Олега Валерійовича ми щоразу дізнаємося все цікавіші і цікавіші подробиці...

Фото – twitter.com/OVLiashko.

Екснардеп Ляшко має на фронті... персонального охоронця

Про це розповіла снайперка Євгенія Емеральд

В інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк військова повідомила, що її колишній чоловік, військовослужбовець Євген Стипанюк, уже понад шість років працює охоронцем Олега Ляшка.

«Він продовжує ним бути, перебуваючи на фронті. У нашій країні можливо все. Ну так, звичайно, він зареєстрований не як охоронець, а як військовий ЗСУ. Він цього не приховував. Я познайомилася з колишнім нардепом на нашому весіллі», – зазначила Євгенія.

А ще рік тому Емеральд було за честь повідомити, що політик  Олег Ляшко відвідав їхнє весілля на передовій.
А ще рік тому Емеральд було за честь повідомити, що політик Олег Ляшко відвідав їхнє весілля на передовій.

 Емеральд наголосила, що Стипанюк постійно погрожував їй зв’язками та охороною свого шефа.

Снайперка також розповіла, що її колишній нібито отримував зарплатню як на фронті, але при цьому відсиджувався у Києві.

«Ми весь час жили разом. Він їздив до Харкова раз на тиждень на кілька днів, а потім повертався додому і весь час перебував у Києві. Мені було заборонено говорити про це, потім мені погрожували цим. Я маю багато фото і відео на телефоні, які є свідченням того, що людина дійсно перебувала весь час у Києві, попри те, що вона отримує найвищу зарплатню ЗСУ, наче з «нуля» не вилазить.

Також є багато свідків, які бачили цю людину постійно у Києві. У ЖК є відеоспостереження, сусіди це підтвердять… Мені так соромно, що я все це прикривала. Я не могла інакше, він був моїм чоловіком, я боялася», – зізналася Емеральд.

Раніше в інтерв’ю «Главкому» військовослужбовець Олексій Бик розповів, що екснардеп Олег Ляшко воює на фронті з охоронцем.

Нагадаємо, українська снайперка Євгенія Емеральд зверталася до Олега Ляшка, щоб той вплинув на свого охоронця, її ексчоловіка Євгена Стипанюка, який неодноразово погрожував жінці.

Емеральд оприлюднила переписку з ексчоловіком Євгеном Стипанюком, де той погрожує «підірвати» її та забрати піврічну доньку.

До слова, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. У жовтні минулого року на передовій вони зіграли весілля, а у квітні 2023 року жінка народила доньку, яку назвали Афіною.

Цьогоріч у вересні снайперка видалила із соціальних мереж світлини з чоловіком та натякнула на розлучення.

Ростислав ВОНС.

Читайте також: «Уродженка Волині отримала звання почесної докторки Львівського університету».

Реклама Google

Telegram Channel