Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Як виживає в США зірка  1990-х Сестричка Віка

Вибухова понад 30 років тому співачка отримує в США 800 доларів пенсії і живе в соціальній кімнатці з песиком.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Як виживає в США зірка 1990-х Сестричка Віка

Пригадуєте: «Тинди-ринди», або «То мОє море», чи «Мамо, але я дурна»?                                     

Про зірку 1990-х Вікторію Врадій зі Львова, більш відому як Сестричка Віка, багато років нічого не чути. Зараз артистці вже виповнилося 62 роки, і, за словами її знайомих, співачка досі живе у США.

Там українка отримує пенсію, але іноді приїжджає на батьківщину.

Будучи ще школяркою, Вікторія Врадій виступала в ВІА «Арніка», а згодом була також солісткою джаз-рокової групи Юрія Варума «Лабіринт». До проголошення Незалежності України в 1991 році музикантка завоювала популярність та визначилася з похмурим стилем, за який її свого часу прозвали «Конотопською відьмою».

На першому фестивалі «Червона рута» Вікторія Врадій виборола перемогу в категорії рок-виконавців та почала активно розвивати сольну кар'єру. Проте довго в Україні співачка не затрималася.

Врадій закінчила Московський інститут театру і сцени ім. Гнєсіних за спеціальністю режисер естради, але й російська сцена її не приваблювала.

В Америці артистка не тільки співала, а й трудилася у шпиталі, кермувала таксі та працювала менеджером. 

Разом із першим чоловіком-композитором Володимиром Бебешком, з яким вона розписалася «на зоні», поки коханий відбував термін за спекуляцію, артистка переїхала до США. Там подружжя невдовзі розлучилося. Сестричка Віка залишилася в Лос-Анджелесі будувати кар'єру в місцевих закладах із групою музикантів.

Відтоді українка багато разів приїжджала додому, планувала тріумфально повернутися на сцену, але зрештою залишилася у США. Там зірка не тільки співала, а й трудилася у шпиталі, кермувала таксі та працювала менеджером. До 2009 року вона виходила заміж ще двічі, з’ясував «Обозреватель».

Старший брат Володимира Бебешка – Левко Дурко – рік тому зізнався, що зустрів Сестричку Віку в Україні. За його словами, співачка отримує у США пенсію в розмірі 800 доларів та живе в соціальній кімнатці з песиком. В Україну вона начебто поверталася ненадовго.

Катерина МАЛАЙ.

Реклама Google

Telegram Channel