Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
«Гірко на душі за це все...»: відома співачка поділилася щемливою історією

Марічка Бурмака.

Фото: YouTube.

«Гірко на душі за це все...»: відома співачка поділилася щемливою історією

Чому несподіваний подарунок від військового засмутив Марію Бурмаку

Українська співачка розповіла про пригоду, яка сталася з нею в кулінарній студії одного з львівських готелів.

«Кава в «Кривій липі». Хлопець трохи під алкоголем, – розповідає Марія Бурмака. – Впізнав мене, заговорив. Потім приносить квіти, а я їх бачила, лежали на іншому столику. Питаю: «А це ваші?» –

«Мої», – каже. І пішов. Підходить офіціантка: «Ви не дивіться, що він напідпитку, це дуже хороший хлопець, військовий медик, повернувся з фронту». – «А квіти? Це його?» – перепитую. – «Так, його, він прийшов з квітами і сказав, що хоче їх комусь подарувати, будь-якій дівчині».

«Ось ці квіти в мене. І так гірко на душі за це все. Слава Богу, що живий хлопчина повернувся», – додала співачка на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Ця історія якась прямо кінематографічна, однак все було саме так насправді, – розповіла Бурмака згодом журналістам. – Я маю серед знайомих чоловіків, які повернулися з фронту: адаптація нерідко йде важко. Люди приходять дуже травмованими морально. І інколи не можуть порозумітися навіть із рідними і близькими, які не бачили того, що бачили вони. І депресії глибокі стаються через це, багато чого. Що казати про цього хлопця: все і так зрозуміло. Якщо він купив квіти для дівчини будь-якої, то, очевидно, що своєї в нього немає. Якщо він із самого ранку випив, значить, негаразд на душі, є якась травма. Стільки таких хороших хлопців із незагоєними ранами…».

Юрій ЖУК.

Читайте також: Вибрався з пекла у Бахмуті і переміг у «Голосі країни».

Реклама Google

Telegram Channel