Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Народний синоптик прогнозує теплу зиму на Волині

«Ось уже майже 20 років я веду спостереження за погодою 12 днів поспіль у період між 25 грудня і 7 січня із 7:30 ранку до 17:30 вечора».

Фото із сайту polissia.net.

Народний синоптик прогнозує теплу зиму на Волині

Хоча наприкінці першої декади січня він передбачає снігопади

Підприємець із Каменя-Каширського Володимир Деркач продовжує займатися своїм унікальним хобі – передбачає й надалі погоду. Спостерігаючи за природними явищами з 25 грудня до 7 січня, він прогнозує, якою буде синоптична ситуація весь рік. За передбаченням народного метеоролога, початок першого місяця року подарує не зовсім зимову погоду.

Прогноз на січень 2024:

Протягом першої декади першого місяця року температура переважно триматиметься на рівні 0°C. Вночі термометри показуватимуть близько 0°C,  іноді температура може опуститись нижче, очікуємо мало опадів. У середині першої декади почне відчуватися холод, опади посиляться, особливо вночі, коли температура може стати мінусовою, але лише на короткий час. Наприкінці першої декади січня Володимир Деркач прогнозує дні зі снігопадами, а вночі невелике зниження температури.

З середини місяця опади посиляться, очікується похолодання.

У другій декаді продовжаться опади, але вони будуть неінтенсивними, іноді сніг змінюватиметься на дощ. Це також стосується початку другої декади, коли температура підвищиться. З середини місяця опади посиляться, очікується похолодання. Температура і вдень, і вночі буде в межах невеликого від'ємного діапазону.

У третій декаді січня очікується менше опадів, іноді може йти мокрий сніг або дощ. Погода на кінець місяця буде теплішою, ніж середина, можливі незначні морози. Температура вночі (лише на один-два дні) може опуститись нижче середньої, але це не змінить загального характеру декади. За словами синоптика, нас чекає достатньо м'яка та помірна зима в цьому році. 

Мар’яна САМОЙЛЮК.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинь вмивається в сльозах: на передовій загинули ще 6 наших земляків-волинян.

Легендарний командир Редіс про вчорашній обмін полоненими: «Звільнено нуль «азовців».

Стало відомо про ще одного звільненого з полону волинянина.

На Волині повідомили, як рідним загиблих Героїв отримати посвідчення членів сімей військовослужбовців.

Реклама Google

Telegram Channel