Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Завтра на роботу: як почистити підошву праски

Забруднилась? Нічого страшного!

Фото із сайту ukr.net.

Завтра на роботу: як почистити підошву праски

Пропонуємо геніальний домашній трюк

Якщо ви помітили, що праска більше не ковзає, як раніше, а на одязі після прогладжування з’являються плями – ймовірно, настав час оновити підошву приладу. Насправді чистити праску не так важко, як може здатися. Тим паче, це можна зробити за допомогою інгредієнта, який є в кожній оселі.

Бруд, пил, рештки пригорілих волокон, які накопичуються на прасці, не тільки впливають на її роботу, але й можуть зіпсувати ваш улюблений одяг.

У пригоді стане кухонна сіль. Отже, для ефективного чищення праски маємо діяти за таким алгоритмом.

Крок 1. Підготовка: спочатку нагрійте праску до середньої температури та переконайтеся, що функція пару вимкнена.

Крок 2. Щедро посипте кухонною сіллю аркуш паперу або краще чисту, міцну тканину.

Крок 3. Переконайтеся, що праска достатньо тепла, але не надто гаряча, та кілька разів проведіть нею по солі. Ви побачите, як бруд магічним чином прилипає до солі. А підошва праски швидко стане чистішою та почне блищати.

Крок 4. Переходимо до етапу охолодження й остаточного очищення. Вимкніть праску, важливо дочекатися, поки прилад повністю схолоне, перш ніж приступати до витирання залишків солі чистою тканиною.

Цей спосіб чищення не тільки неймовірно простий і недорогий, але й може подовжити термін служби вашої праски. Чиста основа приладу захистить одяг від небажаних плям, а процес прасування стане набагато легшим.

Джерело: obozrevatel.com.

Читайте також: Чим пахнуть «хвойди»: «Ми самі дозволили «Кварталу 95» так про нас жартувати».

Реклама Google

Telegram Channel