Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Шукаю друзів і… майбутню маму

2022-го на війні втратила маму.

Фото ілюстративне / facebook.

Шукаю друзів і… майбутню маму

Шалом! Мир вашому дому! Христос народився!

Вас вітає Аліса, єврейка – сумна ніби похмура осінь. 23 грудня 2023 року мені виповнилося 13 років. 2022-го на війні втратила маму. Їй було всього 29. Влітку минулого року я відпочивала на Світязі, якось у телефоні знайшла вашу рубрику. Пишу вам з надією знайти на Волині багато друзів, які відгукнуться на мій лист – від семи до сімнадцяти років – і більше. Навіть якщо ви не пришлете своє фото, я подарую своє і напишу листа всім. Мої довгі коси і карпатський краєвид сподобаються вам, і не тільки в ці Різдвяні дні. Я хочу знайти «майбутню молоду маму», щоб стала мені рідною. Бажано, щоб у неї була маленька дитинка, яка буде мені як сестричка. Плюс, можливо, переїде у Карпатські гори жити, а в майбутньому – на святу землю Ізраїлю у місто Хайфу.

2022-го я на війні втратила маму. Їй було всього 29.

Я вивчаю різні мови – польську, чеську, івріт, ідіш, грузинську, гарно володію українською, читаю по-румунськи Біблію, а ще спілкуюся з цікавими людьми, люблю довге волосся, пишу вірші, збираю лікарські трави, читаю книги, люблю подорожі. Татусь мій волонтер. Пишіть всі, не пошкодуєте.

Від вас чекаю листа та конверт із зворотною адресою. Моя адреса: Алісія Аслан-Гіреєва, вулиця Центральна, 20, село Рокосове, Хустський район Закарпатської області, індекс 90410, Україна.

Алісія АСЛАН-ГІРЕЄВА

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Кого чекає у 2024 к♥хання, а кого – лише зітхання.

Реклама Google

Telegram Channel