Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
В інтеграційному центрі «Замлиння» маленьким українцям дарують щасливе дитинство  

Унікальний заклад, заснований польським священнослужителем-сподвижником Яном Бурасом, діє у селі Замлиння на Любомльщині, що за 7 кілометрів від кордону з Республікою Польща.

Фото Алли ЛІСОВОЇ.

В інтеграційному центрі «Замлиння» маленьким українцям дарують щасливе дитинство  

Завдяки благодійному арт-реабілітаційному проєкту «Теплі долоні» зігріли уже 800 дітей особливої долі

Табори проводять з початку широкомасштабного вторгнення в інтеграційному центрі «Замлиння», що розташований в однойменному селі на Ковельщині.

Так важливо наповнити життя радістю, любов’ю,  милосердям і позитивними емоціями.
Так важливо наповнити життя радістю, любов’ю, милосердям і позитивними емоціями.

 Серед краси природи, у затишному куточку біля лісу, мають змогу оздоровитись діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-ВПО, діти, чиї батьки загинули на війні, діти, батьки яких воюють на фронті, вихованці притулків та центру соціально-психологічної реабілітації.

Ініціаторка та організаторка арт-терапевтичного табору «Теплі долоні» – керівниця арт-студії «П’ЯТЕРНЯ» Тетяна Мялковська.

 Ініціаторка та організаторка арт-терапевтичного табору «Теплі долоні» – керівниця арт-студії «П’ЯТЕРНЯ» Тетяна Мялковська. 

Нещодавно завершився 16-й заїзд, який влаштували для найменших мешканців області. Цього разу тут перебували 50 вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Їх супроводжували 15 тренерів.

До заходу залучають професійних спеціалістів: психологів, арт-терапевтів, спортивних тренерів, духівника, художників, майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а також медичних працівників.

Впродовж десяти днів діти отримують духовний, медичний та психологічний супровід і долучаються до різноманітних майстер-класів.

Основна мета проєкту – подарувати щасливе дитинство в цей важкий для України час та наповнити життя дітей з важкими життєвими обставинами радістю, любов’ю, милосердям і позитивними емоціями.

Також важливим акцентом у програмі є зняття гострого стресу, соціалізація і адаптація дітей до нових життєвих умов.

Леся КВІТКА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel