Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Забрала дві квартири, гроші і сказала, що вагітна»

Волинь-нова

«Забрала дві квартири, гроші і сказала, що вагітна»

Радянський та російський актор 82-літній Армен Джигарханян розлучився з третьою дружиною — ​Віталіною Цимбалюк-Романовською, молодшою за нього на понад 40 років (обоє на фото)

Лія ЛІС

Заради неї у 2015-му він покинув актрису Тетяну Власову, з якою був у шлюбі чотири десятиліття. У театрі, котрий створив сам Джигарханян і назвав на свою честь, роман із Віталіною не схвалювали, вважаючи, що вона погано впливає на чоловіка і каламутить воду.

Ця жінка з’явилася в житті Армена Борисовича, коли він переніс другий мікроінсульт. Віталіна дбайливо доглядала його, оточила турботою. Підкуплений добрим ставленням, призначив її спочатку художнім керівником свого театру, а потім одружився з нею. Однак ідилія тривала недовго. Зараз третю дружину Джигарханян називає не інакше, як злодійкою, яка видурила житло, гроші і наказала не пускати його в театр.

Тим часом 38-річна Цимбалюк-Романовська заявила, що чекає дитину. Про це вона буцімто сказала слідчому, який вимагав пояснень, чому не приходить на допит. Справа в тому, що правоохоронні органи відкрили провадження щодо встановлення прослуховування, прихованої відеокамери у робочому кабінеті Джигарханяна, а також розслідують зникнення з театру чималої суми державних коштів.

Ще коли у стосунках подружжя панували мир і злагода, на запитання журналістів про ймовірну появу нащадків жінка відповідала: «Усе можливо. Як вийде». Подейкували, Віталіна обговорювала з чоловіком тему штучного запліднення. Якщо вагітність Цимбалюк-Романовської таки виявиться справжньою, а батьком малюка — ​Джигарханян, це кардинально змінить справу зі спадщиною актора. Адже тепер уже колишню дружину артистпозбавив права успадковувати за ним, а його єдина біологічна донька померла в 1980-х роках.

Telegram Channel