Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
М’якенькі ступні

Волинь-нова

М’якенькі ступні

Не шкодуй часу для себе! Зробіть удома косметичні процедури для ніг

Щоб мати гладенькі ступні, за ними треба постійно доглядати. Тож не лінуйтеся та приведіть свої ноги до ладу. Найкраще для цього, звичайно, відвідати майстра педикюру. Якщо ж піти у салон не вдається, тоді оберіть кілька днів на тижні і зробіть маленьке свято для своїх ніг: запашна ванночка, маска, компрес, масаж повернуть ногам легкість і красу

Ванночка

 

 Зробіть теплу ванночку з морською сіллю або приготуйте трав’яний відвар. Залийте літром окропу

3 столові ложки суміші кропиви та звіробою. Дайте настоятися 20–30 хвилин, процідіть та додайте відвар у ванночку. Крім того, від тріщин вам допоможе мильна ванночка. Також утирайте на ніч рицинову або соняшникову олію. Напередодні свята зробіть теплу ванночку з молоком, а потім змастіть ступні лимоном. Це ідеально пом’якшує шкіру.

Маска

Розведіть блакитну глину теплою водою. Накладіть суміш на ступні та почекайте, поки вона висохне. Змийте маску теплою водою та змастіть ступні живильним кремом.

Масаж

 

 Побавте свої ніжки масажем з аромаолією. Це розслабить усе тіло та зніме напругу, що накопичилася протягом робочого тижня.

Проти натоптнів

 

 Використайте олію чайного дерева. Щовечора після душу втирайте її у проблемні ділянки. Через кілька днів розпарте ноги та зніміть щіточкою змертвілу шкіру.

Telegram Channel