Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Якби вже козла — ​полюбила маніяка! (Відео)

Це не дідусь з онукою, а «молода пара» — серійний ґвалтівник і вбивця Сергій Ткач з молодшою на 38 років дружиною Оленою.

Волинь-нова

Якби вже козла — ​полюбила маніяка! (Відео)

65–річний «пологівський нелюд», який зґвалтував і вбив щонайменше 37 дівчат і дівчаток, знайшов собі... молоду дружину, «зробив» їй донечку і планує ще народити щонайменше двох дітей

Сергій Ткач, він же «пологівський маніяк» — ​серійний ґвалтівник і вбивця, який уже котрий рік відбуває довічне ув’язнення. Його кримінальна «кар’єра» розтягнулася на довгих чверть століття. За цей час він (батько кількох дітей!) встиг зґвалтувати і вбити десятки дівчаток і дівчат. Його жертвам (о, Господи!) зазвичай було 9–17 років… Найбільше — ​21…
А коли Ткача нарешті злапали, телевізійний сюжет про бузувіра побачила 16–літня дівчина з іншої держави. І відразу… закохалася! Написала листа, а згодом — на першому ж побаченні (через скло!) — відповіла згодою на зроблену нелюдом пропозицію руки й серця. Вже на правах законної дружини завагітніла під час кількаденного побачення (в Україні навіть «довічники» мають право на такі зустрічі з близькими родичами). І привела на світ донечку…

«Я чекав на вас 25 років!»

Сергій Ткач народився 1952–го в російському шахтарському містечку Кисельовську, що в Кемеровській області, ​на так званому Кузбасі. Відносно України це бозна–де — ​південь Сибіру.

Школярем Сергій захопився важкою атлетикою. За кілька років — ​він уже кандидат в майстри спорту. Проте травма руки ставить крапку на можливій блискучій кар’єрі юного важкоатлета. Відслуживши строкову службу, одержує рекомендацію на роботу в органах внутрішніх справ. Працює експертом–криміналістом: оглядає місця тяжких злочинів, збирає докази, має справу з трупами…

У міліції Ткач не затримався (начебто був якийсь «зальот»), ​але здобутого на практиці досвіду вистачило, аби шити в дурні правоохоронну систему впродовж довгих 25 років. Він ґвалтував, вбивав і замітав сліди так «майстерно», що вистежити його ніхто не міг. Навіть службові пси, ​адже катюга добре знав, що й вони в певних ситуаціях безсилі!

Жителі Пологів, почувши ці слова й побачивши кадри, на яких 65–річний Ткач пригортає до себе молоду дружину, ​взялися писати у Київ в усі можливі інстанції. Мовляв, ви що там, подуріли — ​ця сволота завдала стільки горя нашим рідним, друзям, сусідам, а тепер живе, як сир у маслі, й «стругає» дітей?!

Уперше Сергій Ткач зґвалтував і вбив молоду жінку влітку 1980 року в Криму, куди подався після розлучення з першою дружиною, росіянкою. Буцімто відразу після скоєння злочину… він подзвонив із таксофона в міліцію й повідомив про те, що зробив, після чого накивав п’ятами…

Це тривало аж до 2005–го. Ґвалтував і вбивав на території Криму, Запоріжжя, Харківщини та Дніпропетровщини. Щоразу, вирушаючи на чорну справу, Ткач перехиляв «стаканюру» горілки, змішаної з димедролом (який у ті часи справді вільно продавався в аптеках).

2000 року ​з тодішньою дружиною Людмилою ​Ткач переселяється в місто Пологи на Запоріжжі, де скоює «останню серію» своїх страхітливих злочинів. Саме звідти найвідоміше його прізвисько — ​«пологівський маніяк».

Останньою його жертвою влітку 2005–го стала 9–літня сусідська дівчинка. Поглумившись над дитиною і позбавивши її життя, він потім прийшов на похорон, висловлював співчуття батькам, навіть… вимагав смертної кари для негідника, який це скоїв!

У серпні того ж року Ткача таки схопили. Кажуть, усвідомивши свій «провал», маніяк мовив оперативникам: «Я чекав на вас 25 років!»

За цей час за скоєні Сергієм Ткачем злочини було заарештовано ​(а в більшості випадків уже й засуджено) понад десяток чоловіків! Один із них повісився в камері сізо. Інший помер від туберкульозу, який «підхопив» на зоні… Найстрашніше, що більшість із цих людей «зізнавалися» у скоєнні злочинів, до яких не мали жодного стосунку (можна лише уявити, за яких обставин це відбувалося)…

Слідство і суд довели вбивство і зґвалтування Ткачем 37 дівчат. Хоча сам він заявляв про понад сотню жертв…

У втричі старшому за себе душогубові побачила... чоловіка своєї мрії

Звісно, згодом бузувіра засудили до довічного ув’язнення. Але коли процес над ним тільки починався, сюжети про нього «крутили» провідні телеканали світу. Один із них побачила 16–річна дівчина Олена з російського міста Рибінська, що в Ярославській області. Це складно збагнути, але в цьому у понад три рази старшому за себе душогубові (Ткачу тоді було 54) дівча побачило… чоловіка своєї мрії! Розуміючи нереальність цього кохання, вона намагалася замінити його іншими чоловіками (зокрема, і з кримінального світу). Проте серце рвалося таки до нелюда Ткача, який уже відбував довічне ув’язнення в Житомирі…

2014–го їй нарешті вдалося надіслати йому листа. А коли у Рибінськ прийшла відповідь із запрошенням на побачення, ​радості Олени не було меж! Спілкувалися у колонії через брудне скло — ​та й то переважно жестами (телефон «барахлив»). Але головне почули: він запропонував виходити за нього заміж — ​вона погодилася… Коли приїхала в Житомир удруге (вже з усіма підготовленими документами), ​їх «розписали». Відтепер вони — ​як законне подружжя — ​мали право на кількаденні побачення.

«Результат» не забарився — ​Олена народила дівчинку, яку назвали Єлизаветою. Єлизаветою Сергіївною Ткач… Щоправда, батьки молодої мами хочуть позбавити її прав на дитину й виховувати малу самі. До речі, в деяких ЗМІ навіть «засвітилася» інформація, що дідуся та бабусю лякає не стільки зять–маніяк, як перспектива того, що їхня онука ростиме… в захопленій «бандерівцями» країні!

Спеціалісти називають поведінку Олени яскравим прикладом гібристофілії — ​одного із сексуальних дивацтв, суть якого полягає в нестримному потязі до злочинця.

Спеціалісти називають поведінку Олени яскравим прикладом гібристофілії — ​одного із сексуальних дивацтв, суть якого полягає в нестримному потязі до злочинця.

Хоча дівчина начебто внутрішньо як могла опиралася цьому. У 18 навіть вийшла заміж за «хорошого хлопця» (точніше сказати, ​за вже немолодого чоловіка — ​університетського викладача). Та якось вона поверталася додому з вечірньої зміни навпрошки через парк. Там її наздогнав і упіймав якийсь збоченець із наміром «щонайменше» зґвалтувати. Проте Олені начебто вдалося достукатися до його свідомості і вмовити не чинити їй зла. Після цього чолов’яга буцімто навіть виказав бажання провести дівчину до її під’їзду, аби ніхто не скривдив. Ускочивши до квартири, Олена взялася будити свого чоловіка. Той спросоння довго не міг нічого второпати, а коли зрозумів, що з дружиною все гаразд», ще й образився: «Якого… ти мене тоді розбудила?!»

Начебто саме після цієї історії Олена остаточно переосмислила ставлення до «хороших» і «поганих» хлопців, покинула чоловіка і вирішила будь–що добитися кохання свого «героя» — ​Сергія Ткача…

Вже досягнувши бажаного, Олена Ткач (після одруження вона, звісно, взяла прізвище чоловіка) у своїх інтерв’ю не раз виявляла вкрай ревниву вдачу. Ось тільки деякі її цитати на цю тему: «Я не заздрю тій дівчині, яка під будь–яким приводом спробує поспілкуватися з моїм чоловіком!», «Чи зв’язувалися зі мною попередні дружини Сергія? Звісно — ​ні! Якби зв’язувалися, ​їх би вже не було в живих!»

«Вирахував би гвалтівника – і кришив би, неначе капусту!»

Натомість сам Ткач влітку 2017–го, коли до нього приїхала Олена з фотографіями піврічної Єлизавети, розчулено «сюсюкав» до світлин донечки (якої наяву досі не бачив):

— Моє ти сонечко! Носик — ​мамин! Вушка — ​мої! Ти дивись, як кулачка та язичка показує татусеві! І голівку вже тримає, і на дупці сидить!

Відверто кажучи, цей епізод з інтерв’ю каналу «2+2» я переглядав разів десять. І не вірив своїм очам. Адже зворушливу сентиментальність до донечки демонстрував душогуб, на рахунку якого (тільки доведених!) 37 зґвалтувань і вбивств молодих дівчат і маленьких дівчаток!!!

А на запитання «Про що ви мрієте?» Сергій Ткач відповів:

— Про Катерину «другу»! Єлизавета «перша» у нас з Оленою вже є — ​хочемо Катерину «другу»! А «третім» буде син Іван! Ми над цим наполегливо працюємо під час кожного побачення. Працюємо на результат. Звісно, й заради задоволення — ​але на результат. Минуле побачення результату не дало. УЗД нічого не показало. Моє недопрацювання. Мій «косяк», рідненька! Вибач!

Кажуть, жителі Пологів, ​почувши ці слова й побачивши кадри, на яких 65–річний Ткач пригортає до себе молоду дружину, ​взялися писати у Київ в усі можливі інстанції. Мовляв, ви що там, подуріли — ​ця сволота завдала стільки горя нашим рідним, друзям, сусідам, а тепер живе, як сир у маслі, й «стругає» дітей?!

Хоча й сьогодні сусіди Сергія Ткача наполягають: у ньому ніщо не видавало сексуального маніяка і серійного вбивцю! Мовляв, це була напрочуд позитивна, гостинна, весела і життєрадісна людина. До речі, психологи–криміналісти… не бачать у цьому нічого дивного. Виявляється, такі нелюди у звичайному житті переважно справляють саме таке враження!

Та що там казати — ​навіть зараз бузувір вражає своїм буквально «оксамитово–добрим» поглядом! Під час інтерв’ю телевізійникам цей погляд лише одного разу став зовсім іншим. Коли на запитання «А що б ви робили, якби хтось повівся з вашою донечкою так, як ви — ​зі своїми жертвами?» Ткач люто відповів:

— Я б його вирахував ​і кришив, неначе капусту! Робив би трепанацію черепа, виймав би обидві півкулі головного мозку ​і різав би на дрібненькі шматки! Бо це я — ​маніяк! Я — ​серійний вбивця!

Молода дружина, пристрасні побачення, плани й далі народжувати дітей — а чи не занадто як для бузувіра, на рахунку якого десятки загублених дівчачих життів?
Молода дружина, пристрасні побачення, плани й далі народжувати дітей — а чи не занадто як для бузувіра, на рахунку якого десятки загублених дівчачих життів?
Приблизно таким 16-літня Олена побачила «пологівського маніяка» на телеекрані.
Приблизно таким 16-літня Олена побачила «пологівського маніяка» на телеекрані.

 

Telegram Channel