Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Гороскоп на наступний тиждень

Волинь-нова

Гороскоп на наступний тиждень

Що віщують зорі на 5–11 лютого

ОВЕН. Можливі ділові поїздки. Поспішіть закінчити важливі справи, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Остерігайтеся азартних ігор. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вам необхідно почати реалізацію своїх планів, інакше упустите слушну мить для подальшого розвитку справ. У вихідні приділіть увагу своїй родині. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. На роботі – період повного взаєморозуміння з начальством і колегами. У вихідні контролюйте емоції, щоб не наговорити зайвого. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

РАК. Подолайте сумніви й невпевненість у власних силах – і це принесе вам успіх. Вихідні можуть пройти в дружньому спілкуванні. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ. Доведеться відстоювати свої погляди, але не відмовляйтеся йти на поступки в дрібницях. У вихідні на вас чекає відповідальна робота. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА. Щоб зробити заплановане, вам треба докласти певних зусиль і зосередитись на найголовнішому. Вдалий період для цікавих починань. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. Удача на вашому боці. Ваш професійний авторитет зростатиме, але натомість на вас ляже величезна відповідальність. Вихідні варто провести на свіжому повітрі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН. Ваш творчий потенціал здатен здолати всі перешкоди. Запорука успіху – у працьовитості й терпінні. Проявіть чуйність і увагу — хтось з близьких потребує допомоги. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Саме сприятливий час для нових знайомств, налагодження необхідних контактів і зв’язків. Вчасно реагуйте на інформацію, пов’язану з роботою. У стосунках з рідними будьте тактовними. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Працюйте над поповненням багажу професійних знань. Щоб здобути лідерство, вам необхідно стати дипломатом і не квапити події. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

ВОДОЛІЙ. Не нехтуйте порадами друзів, вони підкажуть оптимальний вихід. Багато проблем вирішуватиметься без напруги, знизиться конфліктність у колективі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РИБИ. Ваша активність не повинна переходити у войовничість, тільки в такому випадку можна розраховувати на стабілізацію матеріального становища. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Telegram Channel