Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ігор Палиця: «Люди, які за 26 років нічого не зробили  й не змінили, мають піти на політичну пенсію»

Волинь-нова

Ігор Палиця: «Люди, які за 26 років нічого не зробили й не змінили, мають піти на політичну пенсію»

«Українське об’єднання патріотів — ​УКРОП» першою з–поміж політичних партій в Україні розпочинає публічну процедуру президентських праймериз. Це означає, що кандидат на пост глави держави від УКРОПу буде визначений в результаті внутрішньопартійного голосування

Також на засіданні було ухвалене рішення про запуск процедури виборів голови партії. Очільника політсили буде обрано під час ХIV з’їзду 3 березня. Тоді ж затверджуватимуть положення про обрання кандидата на вибори президента від УКРОПу.

«Українське об’єднання патріотів» як зріла політична партія, опозиційна до влади, максимально використовуватиме процедуру праймериз. Ми вимагаємо глибинних змін у країні та в системі влади», — ​зазначив очільник УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко.

Упродовж місяця охочі позмагатися за пост глави держави зможуть надсилати свої заяви для участі у праймериз на адресу секретаріату партії.

Ми змінимо політичну систему України.

«Зареєстровані кандидати матимуть п’ять місяців на проведення агітації. Голосування за них розпочнеться вже восени на загальних зборах чи конференціях обласних, республіканської в АР Крим та міських у Києві і Севастополі організацій УКРОПу. За результатами цих виборів на партійному з’їзді восени ми будемо обирати і висувати єдиного кандидата від політсили для участі у президентських виборах», — ​розповів голова Волинської обласної регіональної парторганізації УКРОПу, член Політради партії В’ячеслав Рубльов.

«УКРОП серйозно готується до цих виборів. Партія обере найдостойнішого претендента, якого підтримають усі українці. Ми зробимо все для його перемоги», — ​підкреслив член Президії УКРОПу, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Він також зазначив, що кандидатом у президенти від УКРОПу повинна стати людина, яка має велику підтримку громадян і не фігурує в жодних антирейтингах. На думку посадовця, суспільство вже втомилося від тих самих облич, які творять українську політику останні двадцять літ.

«Ми хочемо змінити політичну систему України. Люди, які за 26 ро­ків нічого не зробили й не змінили, мають піти на політичну пенсію», — ​підкреслив Ігор Палиця.

Telegram Channel