Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Хлопця може врятувати тільки пересадка серця

Волинь-нова

Хлопця може врятувати тільки пересадка серця

Колектив ЗОШ І–ІІ ступенів села В’язівне Любешівського району просить допомогти у лікуванні учня цього навчального закладу Назара Балика, якому українська медицина зарадити нічим не може

Упродовж кількох останніх місяців стан хворого постійно погіршується. У Київському науково–практичному медичному центрі дитячої кардіології та кардіохірургії, де Назар стоїть на обліку з 2014 року, нема можливості витягнути його з лап недуги. Діагноз хлопця: дилятаційна кардіоміопатія, некомпактний міокард лівого шлуночка, виражена тристулкова недостатність, початкова легенева гіпертензія, ексудативний перикардит. NIHA ІІІ. СН ІІ Б ст.

Вердикт лікарів: пацієнту необхідна трансплантація серця. Її можуть провести у клініках Білорусі або Індії. Орієнтовна вартість – 100 тисяч доларів.

Зараз самопочуття Назара настільки погане, що він змушений навчатись індивідуально. Інтенсивна терапія не дає ефекту. Вердикт лікарів: пацієнту необхідна трансплантація серця. Її можуть провести у клініках Білорусі або Індії. Орієнтовна вартість – 100 тисяч доларів.

Таких коштів у мами Наталії Балик, яка сама виховує єдиного сина, нема. Розраховувати на державну допомогу не може, адже їй пояснили, що у черзі на фінансування лікування за кордоном стоять пацієнти ще з 2016 року. Не вистачить на операцію і тих коштів, якими допомагають друзі, знайомі, небайдужі люди. Тому звертаємося до всіх, хто багатий на милосердя: підтримайте Назара і його маму в біді!

Реквізити безготівкового поповнення платіжних карток:

Отримувач: ПриватБанк 

Назва банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100, МФО: 305299, ОКПО: 14360570

Призначення платежу: допомога Балику Назару.

Для поповнення на карту №5168742606452385 (на ім’я Наталії Іванівни Балик).

Контактний телефон мами Наталії Балик — 099 36 72 927.

Telegram Channel