Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні Тимошенко поснідала з Трампом

Юля чекає, що володар Білого дому вкаже на неї перстом?

Фотоколаж із мережі YouTube.

Сьогодні Тимошенко поснідала з Трампом

Крім них, у молитовній трапезі мали взяти участь ще кілька тисяч осіб

І лише дехто зміг особисто перекинутись кількома словами з нинішнім очільником США. Чи була серед цих щасливчиків і Юлія Володимирівна, наразі не відомо. Нагадаємо, що під час минулорічного Національного молитовного сніданку у США пані Тимошенко це вдалося. Тоді вона почула від глави Білого Дому запевнення у «повній підтримці України». Також потім розповідала, що Вашингтон цікавився корупцією в Україні. В оточенні Порошенка, уточнила Леді Ю. Ну, звісно… Можна здогадатись, що вона мобілізувала усе своє красномовство, відповідаючи на це запитання.

Шуму зі звичайної поїздки політика до США минулого року було чимало, тому з нетерпінням чекаємо на повідомлення про цьогорічні пригоди. 

А проти самої Тимошенко використали епізод, коли вона чекала на Трампа. Кажуть, дожидала його біля туалету. За це вхопились недоброзичливці опозиціонерки і стали насміхатись: мовляв, бігає за Трампом по вбиральнях. Словом, шуму зі звичайної поїздки політика до США минулого року було чимало, тому з нетерпінням чекаємо на повідомлення про цьогорічні пригоди.

Хоча варто сказати, що сам Молитовний сніданок — дуже важлива та символічна подія в Америці. Трапеза має підкреслено духовний, а не політичний характер. Крім політиків, на ній присутні лідери конфесій, громадські діячі з десятків країн. Уперше Національний молитовний сніданок із президентом США провели в 1952 році.

Запрошення на зустріч безкоштовне, проте згідно з етикетом, гості повинні зробити благодійний внесок: сума коливається від декількох тисяч до десятків тисяч доларів. Що ж стосується їжі, то меню щороку добирають найпростіше: смажена картопля, яйця, соки, йогурт, джем, кава. До речі, тут існує традиція, коли учасники самі собі збирають бутерброди з булочок, сиру, масла, зелені, бекону та інших продуктів.

Василь КІТ.

Telegram Channel