Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Періс Хілтон ледь не загубила обручку за 2 мільйони, яку їй подарував українець

Волинь-нова

Періс Хілтон ледь не загубила обручку за 2 мільйони, яку їй подарував українець

Завтра знаменита 37–річна американська модель, акторка та співачка у Львові візьме участь в офіційному відкритті реконструйованого місцевого «Гранд Готелю»

Упродовж кількох днів вона перебуватиме в Україні зі своїм нареченим — ​голлівудським актором 32–річним Крісом Зілкою, дідусь якого був українцем. Як розповів власник «Гранд Готелю» Григорій Козловський, у львівських апартаментах його закладу спадкоємиця власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts Баррона Хілтона матиме пожиттєве безоплатне проживання. Він також зазначив, що не домовлявся з актрисою про те, щоб вона рекламувала «Гранд Готель» у своєму Іnstagram, де у неї понад 8,5 мільйона підписників. «Вона сама це зробить, якщо вважатиме за потрібне», — ​переконаний львів’янин.

Озвучити реальну цифру гонорару американської світської левиці бізнесмен відмовився, але назвав значно перебільшеною суму винагороди у 500 тисяч доларів, як припустили деякі ЗМІ.

Від щастя Періс почала плакати, а потім одразу одягла обручку на палець.

Насправді відвідати Україну наприкінці березня Періс Хілтон зі своїм нареченим запланували раніше. Тут вони проведуть декілька днів, протягом яких відвідають місця, пов’язані з дитинством дідуся Кріса. Голлівудський актор дуже шанує родинні зв’язки по лінії мами–українки. Він навіть зробив тату на руці, яке присвятив найріднішій людині, а на запитання відповідає: «Я просто дуже люблю свою маму». В інтерв’ю актор з ніжністю згадував дідуся–киянина, який прищепив йому любов до театру, мистецтва. Кріс навіть обрав у якості акторського псевдоніма його прізвище (справжнє ім’я моделі та актора — ​Крістофер Майкл Сеттлмайр).

Дотримувався американець з українським корінням наших традицій і в освідченні коханій — ​попросив руки Періс у її батька. 32–річний чоловік свою майбутню дружину зустрів давно — ​вісім років тому. Тривалий час це була дружба, яка переросла у стосунки тільки на початку 2017–го. Колишня скандальна тусовщиця настільки захопилася бойфрендом, що навіть перестала напиватися на вечірках і танцювати на столах. Кріс Зілка, в якого досі не дуже складалися стосунки з жінками, на початку цього року зробив пропозицію акторці, при тому дуже постарався її здивувати. Він запам’ятав розповідь Періс, що їй дуже подобається діамант її матері, виконаний у формі груші. Із таким завданням Кріс прийшов до ювелірів і виклав за обручку понад
2 мільйони доларів.

Щоправда, співачка ледве не залишилася без цінного подарунка: на одній із тусовок у Маямі Періс так відчайдушно танцювала, що каблучка злетіла з пальця. Щойно зірка помітила втрату, вечірку відразу ж зупинили, всі присутні кинулися шукати пропажу. Як розповідали очевидці, люди повзали під столами, відсували крісла. Врешті обручку неуважної нареченої знайшли у відрі з льодом. Від щастя Періс почала плакати, а потім одразу одягла її на палець. Згодом у своєму «Інстаграмі» повідомила, що вона щасливиця, бо якби Кріс «не підняв на вуха всіх» і вчасно не знайшли перстень, то його б ніхто не віддав.

Ірина ПАСІЧНИК

Telegram Channel