Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 2–8 квітня

ОВЕН. Ви можете стати об’єктом для пліток, але не засмучуйтеся – нехай балакають. Фінансові проблеми змінять ваші плани. У вихідні стримуйтеся від проявів різкості й нетерпимості. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Перед вами відкриваються цікаві перспективи в діловій сфері. Ймовірні удача в справах, вагомий прибуток. На роботі вашу сумлінність відзначить начальство. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Покращиться настрій і з’являться перспективи. На вас чекає підвищення та поява нових обов’язків. У вихідні можлива приємна поїздка. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РАК. Очікуються приємні зміни. Головне – вибрати правильну стратегію і тактику, щоб для успіху знадобилося мінімум зусиль. Плани на вихідні можуть бути порушені необхідністю попрацювати. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ. Ловіть момент і радійте життю. Труднощі теж можуть з’явитися, але ви їх легко здолаєте. Починайте боротьбу зі шкідливими звичками, не відмовляйте в допомозі близьким людям. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ДІВА. Вдалий період для продуктивної роботи та серйозних планів на майбутнє. Ви заввиграшки впораєтеся з проблемами, що нагромадилися, просто постарайтеся побачити ситуацію збоку. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Попереду – одноманітні будні, без особливих успіхів. Рідні також потребують вашої уваги, будьте до них уважнішими. У вихідні можливе цікаве знайомство, яке змінить ваше життя. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

СКОРПІОН. Чекають і приємні події, і невідкладні справи. Поговоріть з людьми, котрим довіряєте, вони підкажуть шлях вирішення проблем. Подумайте про зміни на найближче майбутнє. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Нова інформація змусить вас від чогось відмовитися. Спонтанні дії можуть принести вам удачу, отож сміливо піддавайтеся раптовому пориву. Вихідні – вдалий час для покупок. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ. Робота поглине весь ваш час, а від зібраності та злагоджених дій буде залежати загальний результат і фінансова винагорода. У вихідні спілкуйтеся з друзями, дихайте свіжим повітрям. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ. Вдасться багато зробити, хоча й не все з того, що планували. Можливі зіткнення й конфлікти на роботі, тож проявляйте стриманість. Вихідні присвятіть спілкуванню з дітьми. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

РИБИ. Постарайтеся розібратися у своїх почуттях, привести їх до ладу. Вдалий час для налагодження втрачених зв’язків, які пригодяться в майбутньому. Не забудьте про друзів і родичів, влаштовуючи вечірку. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Telegram Channel