Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Хто з нами — ​той виграє холодильник!

«Коли по телефону почула від нашої листоноші Світлани Малецької, що стала переможницею, то так кричала «Ура!», що чоловік прибіг із сусідньої кімнати».

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА.

Хто з нами — ​той виграє холодильник!

Наші передплатники, які виписують «Цікаву газету на вихідні» у комплекті із «Волинню-новою», а у Рівненській області — ​із газетою «Рівненський край. Волинь-нова», отримують перші  150 подарунків

Холодильник представники редакції уже вручили жительці села Микитичі Володимир–Волинського району Волинської області Наталії Кудибі, технічному працівникові місцевої школи. Пані Наталія та її чоловік Олег, який працює кочегаром, щиро раділи не тільки класному подарунку, а й тому факту, що отримали його завдяки унікальній волинянці Юлії Батенковій–Бауман, яка на Паралімпіаді у Пхьончхані виграла «золото» у лижних гонках. Саме чемпіонка під час жеребкування назвала номер, який був присвоєний листу Наталії Кудиби.

А на Рівненщині власником мікрохвильової печі став… батько дев’яти дітей Юрій Купчишин із села Чаква Володимирецького району!

А на Рівненщині власником мікрохвильової печі став… батько дев’яти дітей Юрій Купчишин із села Чаква Володимирецького району! Про це ми дізналися, коли зателефонували до нього, щоб домовитись про доставку подарунка. І, зізнатись, дуже зраділи, що мікрохвильовка дістанеться багатодітній сім’ї! Список власників решти 148 подарунків шукайте у наступних номерах газети «Волинь–нова» або «Рівненський край. Волинь–нова».

Хочете отримувати і ви? Тоді звертайтеся до листоноші — ​вона вам підкаже, як оформити передплату нашого комплекту, щоб взяти участь в акції для передплатників і виграти приз!

Telegram Channel