Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рецепти Білосніжки

Волинь-нова

Рецепти Білосніжки

Веснянки гарні тоді, коли подобаються своїй господині. Але не всім вони до душі, а про пігментні плями і говорити нічого. Хто не хоче від них позбавитися? Пропонуємо познайомитися з відбілюючими лосьйонами, які можна приготувати вдома. Ці суміші зроблять шкіру здоровою, гладенькою, наситять вітамінами і мікроелементами

Лимонно-оцтовий лосьйон. Змішати дві чайні ложки столового оцту, чайну ложку лимонного соку і стільки ж води. Протерти шкіру цим лосьйоном двічі на день: вранці й увечері.

Справжнім порятунком він буде для жирної і проблемної шкіри. Завдяки своїм дезінфікуючим і стягуючим властивостям допоможе відновити нормальний кислотно-лужний баланс зменшить кількість поверхневого жиру, а також справиться з капосними прищиками. І, звісно, відбілить ваше личко.

Настій на зеленій петрушці. Одну столову ложку подрібненої зелені залити половиною склянки кип’ятку. Настоювати 10—15 хвилин, процідити. Цей настій корисний не тільки тим, що відбілить шкіру, а й зніме запалення, поліпшить кровообіг у капілярах, забере набряки під очима, а також підживить вітамінами, ефірними маслами і мінеральними солями, які є у петрушці. При регулярному застосуванні позбавить від веснянок і пігментних плям.

Лосьйон із перекисом водню: дві столові ложки оцту, сік двох лимонів, столова ложка горілки і перекису водню, один грам саліцилової кислоти. Рідину змішати, перелити у пляшку. Змазувати обличчя 2—3 рази на день.

Telegram Channel