Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«За час проекту я схудла на 7 кілограмів!» (Відео)

Обоє переможці: вихованка і її тренер!

Фото tsn.ua

«За час проекту я схудла на 7 кілограмів!» (Відео)

20–річну Олену Луценко з Білої Церкви вже називають другою Ніною Матвієнко. На так званих «сліпих» прослуховуваннях вона вразила усіх суддів піснею «Колискові зорі» з репертуару Ніни Митрофанівни. Цю ж саму композицію виконала і у суперфіналі та здобула перемогу у «Голосі країни-8»! А разом із нею – тримісячну ротацію на радіо «ХітFM», а також квартиру в столичному ЖК «Щасливий»! Про дівчину, яка раніше заробляла на життя тим, що співала на весіллях, тепер говорить уся країна! Тож послухаймо саму Олену

«Коли мама була мною вагітна, вона взяла участь у пісенному конкурсі. Здається, вже відтоді я так захоплююся музикою. Хоча цю любов мені прищепив дідусь, з яким я малою проводила майже увесь свій час.

У нашій сім’ї є традиція співати за великим родинним столом. На свята збирається аж чотири покоління! Тому улюблена моя пісня – «Рідня моя, рідня».

«Дякую Сергію Бабкіну за віру в мене!»
«Дякую Сергію Бабкіну за віру в мене!»

 Я хочу подякувати… своїм батькам, які впродовж довгих років працювали на декількох роботах та відмовляли собі у всьому заради розвитку мого таланту. Тато п’ять літ ходив в одних кросівках… Я дякую команді «Голосу країни» та моєму тренеру Сергію Бабкіну за віру та можливість бути почутою на всю Україну.

Тепер я переконалася, що все у житті можливо. Якщо багато працювати.

Своїм оберегом вважаю мамину молитву.

Мій найголовніший конкурент – це мій страх. Я постійно з ним боролася. І дуже щаслива, що «Голос країни» зміг перебороти в мені цього конкурента.

За час проекту схудла на 7 кілограмів. Сама дуже люблю готувати, особливо смачно в мене виходить «Червоний бархат» зі сметанковим кремом.

Своїм оберегом вважаю мамину молитву.

Я мрію… вибудувати такі ж щирі стосунки зі своїм коханим, як у Сергія і Сніжани Бабкіних».

Лія ЛІС.

 

Telegram Channel