Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Росія розпадеться, а на київський престол зійде…

Афон називаються ще Святою горою.

Фото sviatogora.com.

Росія розпадеться, а на київський престол зійде…

Вражаюче пророцтво щодо майбутнього України монахів з Афону (на малюнку) — ​автономної монастирської держави в Греції

До старців, які вже протягом тисячі років підтримують живу духовну традицію на Святій горі, не припиняється паломництво низки стражденних. Бо, кажуть, їхніми устами говорить Бог. Сайт volna.ua розповів про основні пророцтва афонських старців для України

Отож:

1. На нашу державу очікує важкий час, але він триватиме недовго. З Божої волі нам судилося створити могутню країну, яку можна порівняти з Київською Руссю, бо дух святої Русі знаходиться в Києві, і нарешті його пробудили. Попередні роки нашої Незалежності були лише летаргічним сном великого народу.

Крим після 3 років перебування під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар.

2. Росія, незважаючи на свої прагнення відродитися новою імперією, потерпить крах. Її чекають ізоляція і самодержавство. Російський імператор протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама країна продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у російську державу на правах незалежних територій.

3. На київський престол зійде князь, за часів якого почнеться відродження України. Країна може навіть змінити назву. Крим після ще 3 років перебування під пануванням Москви остаточно повернеться в лоно України, але вже як земля кримських татар.

4. Європа розділиться на два табори — ​західний і східний, але розпаду Євросоюзу не буде. У східне об’єднання увійдуть Польща, Чехія, Словаччина, Білорусь, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Україна, Угорщина і Румунія.

Telegram Channel