Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що Вам віщують зорі

Волинь-нова

Що Вам віщують зорі

Гороскоп на 30 липня – 5 серпня

ОВЕН. Подолати перешкоди допоможе наполегливість. Покладайтеся лише на себе, не довіряйте незнайомцям. Багато обіцянок не зможете виконати, тож краще не брати на себе зайвого. У вихідні чекають цікаві зустрічі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий період для нових справ, пошуку партнерів. Висока ймовірність запізнень, тому розраховуйте час, пов’язаний із поїздками. Закоханість не допомагає зосередженості в роботі, будьте уважними. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. На роботі відчутні зміни до кращого. Може з’явитися шанс кар’єрного росту і збільшення заробітку. Беріть до уваги нову інформацію. У вихідні старайтеся дати лад домашнім справам, що нагромадилися. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

РАК. Основну частину часу поглине робота. Ставте перед собою чітку мету і йдіть до неї. Період буде цікавим і насиченим подіями, правильно розподіліть сили та енергію. Будьте відверті зі своїми близькими. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Особливої ваги набудуть товариськість і здатність домовлятися. Впорядкуйте всі документи, можете розраховувати на підтримку колег. У вихідні виявіть наполегливість, відстоюючи свої інтереси. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Майже ідеальний період для підготовки та реалізації серйозних ділових планів. Будете здатні гори звернути, особливо в домашніх справах. У вихідні відчуєте умиротворення, проведіть час з родиною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Нарешті багато проблем відійдуть у минуле. Не бажано починати щось нове, але якщо доля розпорядиться по–своєму, особливу увагу приділяйте фінансовій стороні справи та оформленню документів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Нові приємні обставини у вашому житті додадуть оптимізму. Багато справ вирішаться без особливих зусиль, скористайтеся цим, щоб упоратися з найбільшими проблемами. У вихідні емоції вируватимуть, але будуть позитивними. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Якщо не будете задирати носа і хвалитися досягненнями, вам гарантований успіх. Але остерігайтеся перевтоми та конфліктів. Постарайтеся знайти золоту серединку між вирішенням робочих проблем і відпочинком та розвагами. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Саме зараз вам під силу вирішити спірні питання в професійній сфері. Не витрачайте часу й сил на критику і жалість до себе. У вихідні варто поспілкуватися з дітьми та близькими родичами. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Тиждень виявиться плідним, якщо не будете надто самовпевнені і хвалькуваті. Зрозумійте настрої колективу і не тягніть ковдру на себе. У вихідні постарайтеся не витрачати багато часу на порожню балаканину. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Ймовірна пропозиція перспективної справи, однак її слід добре обдумати. Ситуація буде вдалою для кар’єрного ривка, але не намагайтеся вирішувати кілька проблем одночасно, не кваптеся і зробіть усе якісно. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel