Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 13–19 серпня

ОВЕН. Дуже важливо порозумітися з людьми — відразу відчуєте більше комфорту й порядку. Ви здатні набрати гарний робочий темп, збережіть його до кінця тижня. У вихідні не скликайте гостей, це принесе лише турботи. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Будьте обачні з новими знайомими. На роботі не упустіть можливостей, що відкриваються. У вихідні скоротіть роботу до розумного мінімуму і не починайте нічого нового. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Ваша активність, креативність і заповзятливість — запорука удачі в особистій і професійній сферах. Не ризикуйте. Спокійно ставтеся до змін у вашому житті — вони до кращого. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

РАК. Вдалий період для втілення оригінальних і фантастичних ідей. Згадайте про свою давню обіцянку, настав час її виконувати. Старайтеся бути пунктуальними і не спізнюватися, щоб уникнути непорозумінь. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Постарайтеся скласти чіткі плани і від них не відступати. Уникайте непотрібних контактів, вони принесуть лише розчарування. Критично оцініть реалістичність своїх ідей. У вихідні приділіть більше уваги дітям. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Обережність не зашкодить, бо висока ймовірність небезпеки. Відчуєте приплив сил та енергії, однак вона може виявитися руйнівною. Подбайте про благоустрій і затишок оселі. Вихідні найкраще провести на природі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Ви будете з такою легкістю долати перешкоди, що вам заздритимуть. Постарайтеся не вплутатися в авантюри. Вдасться вирішити рекордну кількість проблем, але важливо знову не наступати на ті самі граблі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Чудовий момент для реалізації нового проекту. Зробіть рішучий крок уперед — і відчуєте довгоочікуване полегшення та упевненість у власних силах. У вихідні не забувайте про відпочинок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Життя стане помітно інтенсивнішим. Зростуть творчий потенціал і працездатність, тож ви з легкістю впораєтеся із завданням будь–якої складності. У вихідні варто відверто побалакати з близькою людиною. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Ваша кар’єра йтиме вгору, хоч недавно ви й не думали про такі повноваження. Та щоб не почуватися «вичавленим лимоном», ставтеся до всього по–філософськи, усвідомте, що не можна осягнути неосяжне. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Знадобляться розсудливість і пильність. Стежте за своїми словами, не говоріть зайвого. Нестандартний підхід до вирішення проблем на роботі дасть позитивний результат. Бережіть приватне життя від чужих очей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Вам просто необхідна зміна обстановки. Але у всьому знайте міру. Корисними будуть нові знайомства, відкритість і позитив притягують людей. На вас може очікувати й доленосна зустріч. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

Telegram Channel