Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тримайтеся від нього якнайдалі!

Волинь-нова

Тримайтеся від нього якнайдалі!

Деякі чоловіки з дитинства схильні до насильства. Таких не зміниш, не зцілиш любов’ю і турботою. Зустріч із ними не обіцяє нічого доброго. Вони знущаються і принижують тих, хто їх оточує, щоб компенсувати власну недосконалість. Ось 7 ознак того, що чоловік або хлопець – моральний ґвалтівник

1. Ігнорує особисті кордони.
Він заходить до кімнати без стуку, без дозволу бере чужі речі, забороняє домашнім зачиняти двері, при цьому говорить щось на зразок: «Тобі є що від мене приховувати?» Він торкається до вас, не цікавлячись, чи приємно це вам. На ваше невдоволення він відповідає: «Ой, які ми ніжні!» — винуватою робить саме вас.

2. Жорстокий і грубий до дітей, тварин.
Пам’ятайте: саме ставлення людини до слабких і беззахисних показує всю її сутність. Неприязнь до дітей і тварин може виражатися в зауваженнях на кшталт «Бити треба цих діточок, щоб знали, хто головний!», «Я приспав би всіх цих вошивих дворняг!» Такі слова мають вас насторожити.

3. Байдужий до ваших почуттів, бажань і прохань.
Навіть не намагайтеся розповідати, як вам боляче, неприємно, страшно. Жодні ваші благання і сльози його не розчулять. У відповідь ви почуєте: «Не скигли!», «Мозок не винось!», «Не тисни на мене!» Вас звинуватять у зайвій чуттєвості та виставлять істеричкою. Якщо душевні розмови проходять за таким сценарієм, тікайте від цього чоловіка негайно.

4. Постійно критикує.
Такий чоловік без упину нагадує вам про ваші вади: складки на животі, зморшки на обличчі, вік, одяг, поведінку, вислови — він знайде до чого прискіпатися. 

5. Ізолює вас від інших людей.
Це власник по натурі, його ревнощі поширюються навіть на ваших родичів. Ви вічно змушені виправдовуватися за те, що приділяєте не весь час або увагу йому. Він ображає і критикує близьких, друзів і знайомих, забороняє спілкуватися з певними людьми.

6. Прагне завжди контролювати.
Він хоче бути в курсі всього, що з вами відбувається: що, де, коли і з ким ви робили. Сімейний бюджет тримає у своїх руках: ви повинні звітувати за кожну покупку, навіть на туалетний папір вам потрібно заздалегідь попросити гроші. Ваш хлопець буде вмовляти швидше почати жити разом, кинути роботу, при цьому не цікавлячись вашими планами на майбутнє.

7. Виправдовується тим, що любить вас.
Саме тому ви не наважуєтеся його покинути. Він переконує, що всі приниження, всі отруйні слова, всі спроби контролю і ревнощі – усе це свідчення його безмежного кохання до вас. Він ображає, бо ви йому не байдужі!
Маніпулює найсвятішими поняттями – «любов», «турбота», при цьому щиро вірить, що за це йому все пробачать! 

Джерело: tutkatamka.com.ua

Telegram Channel