Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Покаталися надурняк,  ще й побили водія

Погано йдуть справи у рівненської команди і в Другій лізі...

nkveres.club.

Покаталися надурняк,  ще й побили водія

Керівництво Рівненського Народного клубу «Верес» звільнило футболістів Антона Котляра, Віктора Барабаша і Дмитра Заїкина через те, що вони напали на таксиста

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Рівненської області, до них увечері звернувся чоловік, котрий повідомив: пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись за надані послуги, побили його і втекли. Нападників розшукали менш ніж за годину. Хлопці поводили себе зухвало та агресивно, стверджували, що послугами таксі не користуються, людей не б’ють. Але таксист упізнав своїх кривдників. Молодиків освідували на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі і передали слідчим для встановлення обставин справи та притягнення винних до відповідальності.

«Народний клуб «Верес» і надалі буде категоричним і нетерпимим до проявів агресії та неспортивної поведінки як футболістів, так й інших його офіційних представників клубу.

«Народний клуб «Верес» і надалі буде категоричним і нетерпимим до проявів агресії та неспортивної поведінки як футболістів, так й інших його офіційних представників», — ​зазначається у заяві керівництва.

Р. S.До речі, погано йдуть справи у рівненської команди і в Другій лізі, де вона виступає у групі «А». Після 4 турів у «Вереса» — ​лише 1 очко (різниця м’ячів — ​1:5) — ​і останнє — ​10-те — ​місце в турнірній таблиці. 

Валентин СТАВСЬКИЙ

Telegram Channel