Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Окрім пані Тимошенко, «Нафтогаз» не влаштовує  і Юрія Бойка*

Волинь-нова

Окрім пані Тимошенко, «Нафтогаз» не влаштовує і Юрія Бойка*

Звичайно, у штабі «Батьківщини» це пояснять чим завгодно, навіть збігом обставин, але через два дні після заяви Юлії Володимирівни про необхідність ліквідувати «Нафтогаз» на українську компанію напав Юрій Бойко

На Погоджувальній раді він заявив: «Нафтогаз» керується незрозумілою наглядовою радою, де є іноземці. Це реальна загроза національній безпеці. Чинне керівництво «Нафтогазу» — на вихід».

Що може об’єднувати екс–регіонала, який до початку війни не приховував своїх проросійських поглядів, і ту, яку вивела із в’язниці наша Революція гідності?

Відповідь на це запитання можуть дати хіба справжні журналісти–розслідувачі, а не блогери. Я ж констатую лише майже синхронний напад двох політиків на «Нафтогаз», якому російський «Газпром» уже боргує 2,6 млрд доларів. А за словами Юрія Вітренка, у «Нафтогазу» є перспективи виграшу в «Газпрому» ще 12 мільярдів доларів.

Ліквідація «Нафтогазу» не дасть змоги Україні отримати мільярди доларів від «Газпрому».

Минулої п’ятниці була невдала спроба спростування від Юлії Тимошенко, яка запевнила, що і після ліквідації «Нафтогазу» «Газпром» поверне Україні свої борги. Однак, на думку спеціалістів, це маніпуляція.

Зокрема, комерційний директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко попереджає:

«Оскільки мова йде про контрактні відносини між двома компаніями, «Нафтогазом» та «Газпромом», то ліквідація «Нафтогазу» не дасть змоги Україні отримати ці гроші від «Газпрому».

І наостанок спогад Віктора Балоги, який в інтерв’ю «Українській правді» підтвердив слова екс–президента Віктора Ющенка, що Юлія Тимошенко пропонувала призначити послом до Москви Віктора Медведчука:

«У мене була за дорученням президента зустріч із паном Медведчуком і пані Тимошенко. На цій зустрічі також був пан Григорій Суркіс. Тому Ющенко сказав вам правду».

Як кажуть, без коментарів, тільки факти для роздумів… 

Telegram Channel