Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують нам зорі на наступний тиждень

Волинь-нова

Що віщують нам зорі на наступний тиждень

Гороскоп на 8–14 жовтня

ОВЕН.

Будете ускладнювати справи і заплутувати стосунки з людьми. Можливо, варто поговорити з тим, кому ви довіряєте, щоб знайти простий і правильний шлях? Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ.

Проявляйте більше активності та ініціативи на роботі, є шанси реалізувати ваші задуми. Не сперечайтеся з начальством, не видавайте чужих секретів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ.

Очікуються позитивні зміни. Контакти і зустрічі заберуть багато часу, але принесуть дохід у майбутньому. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РАК.

Матимете чудовий настрій, діліться ним з іншими. Ваші ідеї сподобаються начальству, налагодяться взаємовигідні конструктивні відносини. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ.

Не турбуйтеся через дрібні неприємності на роботі, ваші ідеї перспективні. Чітко плануйте свій час. Постарайтеся не втрачати самоконтроль, навіть коли конфлікти неминучі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ДІВА.

Чим більше ви попрацюєте, тим вищі одержите прибутки. У вихідні не відмовляйтеся ні від запрошення в гості, ні від слушних порад. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ.

Хоч як важко підкорятися комусь, але не конфліктуйте з начальством. Зосередьтеся на реалізації мети, до якої ви так довго і завзято прагнули. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

 СКОРПІОН.

Вас очікує кар’єрний ріст і додатковий прибуток. Одне з важливих завдань – стабілізувати емоційний стан. Посміхайтеся, радійте життю, і воно порадує вас. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

 СТРІЛЕЦЬ.

Зосередьтеся на головній меті. Сприятливий час для зміцнення репутації, становлення кар’єри, професійного росту. Можливі певні труднощі зі старими друзями. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ.

Ви рухаєтеся вгору надто швидко – не встигаєте все проаналізувати та обміркувати. Можлива приваблива пропозиція, задумайтеся, чи варто її приймати. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ.

Рішучість і стрімкість – ваші козирі, зволікання загрожує серйозними проблемами. Постарайтеся не тиснути на інших своїм авторитетом. У вихідні остерігайтеся конфліктів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РИБИ.

Розраховуйте тільки на власні сили. Не дозволяйте втягувати вас в інтриги та змови. Переживаннями краще ділитися тільки з найближчими. Переконати інших у своїй правоті буде складно. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Telegram Channel