Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

З 1 листопада офіційно запрацює Вараська міська об’єднана територіальна громада. Саме з цього дня вступить у дію рішення, яке підписали минулої п`ятниці, про приєднання до міста села Заболоття. Це буде перша на Рівненщині ОТГ на базі міста обласного значення. Рішення про приєднання села, де більшість населення працює на Рівненській АЕС, не могли прийняти два роки.

Два роки тому Рівнeнщина та Лугaнщина підписaли Мeморандум про cпівпрацю та пaртнерську підтримку. Три тижні понад 30 школярів із прифронтового міста Попасна Луганської області відпочиватимуть у комунальному закладі «Елeктронік», що в селі Кустин Рівнeнського рaйону. Діти зі Сходу пройдуть профілактичні та лікувальні процедури і матимуть наcичену культурну прогрaму. 

Злодій-рецидивіст зазнав «виробничої травми» – зламав ногу, коли вистрибував із вікна щойно «обчищеної» квартири в Рівному. Невідомий чоловік (як з’ясується, 34-річний житель Закарпаття, котрий неодноразово притягався до кримінальної відповідальності) проник до приватного будинку в обласному центрі. З оселі він викрав 500 гривень, електронну книгу та золоті прикраси. Намагаючись утекти, вистрибнув у вікно та зламав ногу. Це помітили перехожі, які викликали правоохоронців.

Telegram Channel