Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Луцька влада планує взяти кредит на нові тролейбуси. Орієнтовна сума позики — майже  5 мільйонів євро. Гроші проситимуть у Міністерства фінансів України на термін 20 років із моменту підписання угоди. Відсоткова ставка — до 2% річних.  Про це йдеться у проекті рішення міської ради.

Тендер на 47 мільйонів гривень для будівництва школи в Осівцях Камінь-Каширського району виграло ТОВ «Житлобуд-2». Голови райдержадміністрації Валерій Дунайчук і  районної ради Віктор Сус спільно з директором будівельної компанії «Житлобуд-2» Лео­нідом Стефановичем проінспектували навчальний заклад. За словами керівника компанії, ступінь його будівельної готовності – орієнтовно 60 відсотків. 

Усіх жителів Шацького району, які вже уклали угоди із сімейними лікарями (не лише районної лікарні, а й сільських амбулаторій), попросили  прийти знову для повторного підписання документів. Така необхідність виникла у зв’язку з утворенням комунального некомерційного закладу «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» та його перереєстрацією.  

Telegram Channel